Αρχική » Άκης Τσελέντης: Πληρώνουμε επιδόματα και διαμερίσματα στους «πρόσφυγες» με WiFi και οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια
Ïìéëßá ôïõ ÐñïÝäñïõ ôçò ÍÄ Êõñßáêïõ ÌçôóïôÜêç óôç óõíåäñßáóç ôùí ôïìåáñ÷þí ôçò ÍÄ óôá ãñáöåßá ôïõ êüììáôïò, ÔåôÜñôç 21/3/2018. (EUROKINISSI/ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)
Ελλάδα Πολιτική

Άκης Τσελέντης: Πληρώνουμε επιδόματα και διαμερίσματα στους «πρόσφυγες» με WiFi και οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια

«Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην σημερινή Ελλάδα της Νέας Τάξης»

Με αφορμή το βίντεο σοκ από την Πάτρα που έδειχνε μια γυναίκα να τρώει από τα σκουπίδια ακόμα και ωμό κρέας, ο σεισμολόγος και επικεφαλής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, σχολιάζει πως «δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην σημερινή Ελλάδα της Νέας Τάξης».

Και προσθέτει με αναφορά τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τους μετανάστες: «Φοβόμαστε πως ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο καθώς με τα νέα μέτρα που αναγκαστικά τώρα παίρνονται για να περιορίσουμε την πανδημία, θα έρθει ως αποτέλεσμα περισσότερη φτώχεια, περισσότερα λουκέτα μεγαλύτερη και ταχύτερη μεταφορά πλούτου από τους πολλούς στους λίγους.

Και αυτό  γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό, ακόμα πιο καταδικαστικό όταν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια ώρα που Έλληνες άστεγοι τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στον δρόμο, Ασιάτες και Αφρικανοί παράνομοι λάθρο εισβολείς στην χώρα (δεν εννοώ για τους νόμιμους πρόσφυγες που για ανθρωπιστικούς λόγους βάσει των Ευρωπαϊκών συνθηκών οφείλουμε  να τους φιλοξενούμε), ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα με όλες τις σχετικές σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν από ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό έκαστος».

Καταλήγοντας και αφού αναφέρει το πρόγραμμα HELIOS του ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευτης), αναρωτιέται: «Αντίστοιχο πρόγραμμα για τους Έλληνες άστεγους δεν υπάρχει;»