Αρχική » Άλλη μία επιτυχία του Κούλη Μητσοτάκη-Αντί στη Ρεβυθούσα… στην Τουρκία; Αμερικανικό LNG για τη Βουλγαρία άλλαξε τελευταία στιγμή προορισμό
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Άλλη μία επιτυχία του Κούλη Μητσοτάκη-Αντί στη Ρεβυθούσα… στην Τουρκία; Αμερικανικό LNG για τη Βουλγαρία άλλαξε τελευταία στιγμή προορισμό


Το τάνκερ έφτασε ακόμη νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ωστόσο, όχι στην Ελλάδα (Ρεβυθούσα), όπως αναμενόταν αρχικά στη Βουλγαρία, αλλά στην Τουρκία.
Το πρώτο πλοίο μεταφοράς φυσικού αερίου που μεταφέρει LNG από τις Ηνωμένες Πολιτείες με προορισμό τη Βουλγαρία ξεκίνησε την εκφόρτωση σε τερματικό σταθμό στην Τουρκία. Σύμφωνα με το βουλγαρικό τηλεοπτικό κανάλι Nova, επικαλούμενο πηγή στο υπουργείο Ενέργειας της Βουλγαρίας. η εκφόρτωση του πλοίου θα διαρκέσει περίπου 18 ώρες.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το τάνκερ έφτασε ακόμη νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ωστόσο, όχι στην Ελλάδα (Ρεβυθούσα), όπως αναμενόταν αρχικά στη Βουλγαρία, αλλά στην Τουρκία. «Από όσο γνωρίζω, τώρα εκφορτώνεται και μετά θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το αέριο», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ασέν Βασίλεφ στο τηλεοπτικό κανάλι.