Αρχική » Έβαλαν μπροστά το σχέδιο εξόντωσης του Νίκου Δένδια!
Ελλάδα Πολιτική

Έβαλαν μπροστά το σχέδιο εξόντωσης του Νίκου Δένδια!

Ξαφνικά του φορτώνουν το φιάσκο με το «Turkaegean» για το οποίο ο ΄Άδωνις ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι θ προβεί σε νομικές ενέργειες για να μην το χρησιμοποιούν οι Τούρκοιfacebook sharing button

email sharing button

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο του Μαξίμου για την πολιτική εξόντωση του Νίκου Δένδια, ενός πολιτικού προσώπου, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπητό στην καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ.

Όπως είχε αποκαλύψει ο «κύριος Μάξιμος» στο newsbreak.gr, ο υπουργός Εξωτερικών στοχεύει στην αρχηγία της ΝΔ, μετά την διαφαινόμενη «κατακρήμνιση» του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές. Η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο Δένδιας σε στελέχη της ΝΔ ενοχλεί τον Κυριάκο και τους «αυλικούς» του, με αποτέλεσμα να έχουν μπει μπροστά οι μηχανές για την «εξόντωση» του Έλληνα ΥΠΕΞ.

Μετά από την σφοδρή και αδιανόητη επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του Νίκου Δένδια, με αφορμή τις επιφυλάξεις που είχε εκφράσει ο δεύτερος για τον φράχτη στον Έβρο, τώρα του «φορτώνουν» το φιάσκο με το «Turkaegean»!

Μια ημέρα μετά την πληρωμένη ολοσέλιδη διαφήμιση των Τούρκων στους New York Times, για το… «Τουρκικό Αιγαίο», ο Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στον Αλέξη Χαρίτση, ρίχνοντας ευθύνες στον Νίκο Δένδια, ενώ στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, έδειξε και εκείνος τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ως υπεύθυνο!

«Επειδή, αν και δεν όφειλα, έχω αναλάβει αυτό το θέμα, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε πού βρισκόμαστε και ποια βήματα έπονται» έγραψε σε ανάρτησή του ο Άδωνις και συνέχισε: «Η όποια αντίδραση μας σε αυτού του τύπου τις προκλήσεις, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά άπτεται της Εξωτερικής μας Πολιτικής».

Ο Άδωνις γνώριζε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» η βόμβα για το «Τουρκικό Αιγαίο» ότι ο ίδιος έχει την πολιτική ευθύνη. Ωστόσο, διατάζοντας ΕΔΕ προσπάθησε να ξεγλιστρήσει και να ρίξει το φταίξιμο σε… διοικητικούς υπαλλήλους. Τώρα ξαφνικά, με εξόφθαλμο τρόπο επιχειρεί να «φορτώσει» το φιάσκο του στον Νίκο Δένδια. 

Μόλις λίγη ώρα αργότερα, ο Οικονόμου ο οποίος δέχτηκε ερώτηση για τον Άδωνι στην ενημέρωση των συντακτών, υποστήριξε ότι  «η εξωτερική μας πολιτική δρα πάρα πολύ αποτελεσματικά».

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε για το γεγονός ότι «ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι είχε ζητήσει συγνώμη για το θέμα στο παρελθόν και είχε πει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η χρήση και να αποτραπεί η κατοχύρωση του όρου» με τον ίδιο να απαντάει ότι… δεν γνωρίζει!

«Θα ενημερωθώ για την εξέλιξη της υπόθεσης» είπε μασώντας τα λόγια του και πρόσθεσε: «η χώρα μας θα κάνει ότι απαιτείται προκειμένου να μην δημιουργείται παραπλανητική διαφήμιση, σε σχέση με τουριστικά προϊόντα που προβάλλονται στο εξωτερικό και τα οποία μπορούν να δημιουργούν άλλους συνειρμούς» ανέφερε και σημείωσε: «έχουμε αποδείξει ότι η εξωτερική μας πολιτική δρα πάρα πολύ αποτελεσματικά».

https://youtube.com/watch?v=u6d7i0J3txE%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Del%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Το σχέδιό τους να επιτεθούν με κάθε μέσο στον Δένδια έχει προκαλέσει οργή στα στελέχη της ΝΔ τα οποία γνωρίζουν καλά τους απώτερους σκοπούς της Μητσοτατικής πτέρυγας που βλέπει την συντριβή της στις κάλπες…