Αρχική » Έκοψαν το ρεύμα σε κατάκοιτη 92χρονη με συσκευή οξυγόνου! ΒΙΝΤΕΟ
Video Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Έκοψαν το ρεύμα σε κατάκοιτη 92χρονη με συσκευή οξυγόνου! ΒΙΝΤΕΟ

Για οφειλή περίπου 500 ευρώ! «Ήθελαν να σκοτώσουν μια γιαγιά», είπε ο γιος της

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μέσω του Open ο γιος μιας 92χρονης από τη Μεγαλόπολη, υποστηρίζοντας ότι έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι της μητέρας του, η οποία έχει άνοια, είναι κατάκοιτη και υποστηρίζεται από συσκευή οξυγόνου!

Σύμφωνα με τον Χρήστο Γρηγορόπουλο, ο οποίος έκανε την καταγγελία, το χρέος στη ΔΕΗ ανέρχεται περίπου στα 500 ευρώ και ο ίδιος δίνει κάθε μήνα 100-120 ευρώ (είχε προχωρήσει σε ρύθμιση) γιατί λόγω των αυξημένων τιμών, δεν μπορεί να καλύψει όλο το ποσό.

Σε επικοινωνία του με τη ΔΕΗ του είπαν ότι πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός (σ.σ. έκοψαν το ρεύμα Παρασκευή μεσημέρι…), αλλά όπως είπε ο γιος της 92χρονης ακόμα κι αν γινόταν η πληρωμή, λόγω Σαββατοκύριακου, δεν θα γινόταν άμεσα η επανασύνδεση του ρεύματος.

«Ήθελαν να σκοτώσουν μια γιαγιά», είπε αγανακτισμένος ο κ. Γρηγορόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως στον λογαριασμό του ρεύματος αναφέρεται η κατάσταση της υγείας της μητέρας του, η οποία μένει 50 χιλιόμετρα μακριά από το υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην ορεινή Μεγαλόπολη.

«Δίναμε κάθε μήνα 100-120 ευρώ, δεν μπορώ να καλύψω όλο το ποσό. Είναι ούτε 500 ευρώ. Ξέρουν ότι είναι άρρωστη η γιαγιά, δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Έπρεπε να την πάω στο νοσοκομείο. Χάος», σχολίασε ακόμα.

Έκοψαν το ρεύμα σε κατάκοιτη 92χρονη με συσκευή οξυγόνου! (newsbreak.gr)

Ετικέτες