Αρχική » Έλληνες βουλευτές φωτογραφίζονται χαμογελαστοί στην τουρκική εταιρεία κατασκευής των Bayraktar! Νεοδημοκράτη οι σάπιοι δικοί μας με τη ψήφο σου τα κάνουν….ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ…!!!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Έλληνες βουλευτές φωτογραφίζονται χαμογελαστοί στην τουρκική εταιρεία κατασκευής των Bayraktar! Νεοδημοκράτη οι σάπιοι δικοί μας με τη ψήφο σου τα κάνουν….ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ…!!!

Έχουν αφέλεια, θεωρούν ότι δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και σε επίπεδο συμβολισμών και σε επίπεδο ουσίας ή κάτι άλλο συμβαίνει;


Έλληνες βουλευτές φωτογραφίζονται στις εγκαταστάσεις μεγάλης τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας! Είναι οι ίδιοι βουλευτές που πριν μερικές ημέρες τα έψαλαν στον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χ.Ακάρ!

Πρόκειται για τους βουλευτές που συμμετείχαν στην υποεπιτροπή της Πολιτικής Επιτροπής της… Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ για την Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή στην Κωνσταντινούπολη. (Σπήλιος Λιβανός και Μανούσος Βολουδάκης από ΝΔ, Θεοδώρα Τζάκρη από ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Λοβέρδος από ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής)

Αφού λοιπόν τα έψαλαν στον Ακάρ επισκέφθηκαν μαζί με όλους τους άλλους βουλευτές τις εγκαταστάσεις της Τουρκικής εταιρείας αμυντικής τεχνολογίας Baykar του Ομίλου Makina, των μη επανδρωμένων αεροχημάτων, συμφερόντων της οικογένειας Bayrakatar!!!

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο Πρώτα τα «ψέλνουν» στον Ακάρ και μετά βγάζουν φωτογραφίες με τα Bayraktar; – Απόψεις – Νέα Κρήτη (neakriti.gr)

O Γιώργος Σαχίνης γράφει σχετικό άρθρο στο neakriti.gr .