Αρχική » Ένταλμα σύλληψης και για τη σύζυγο του Νεοδημοκράτη παιδοβιαστή μαστροπού Ηλία Μίχου. Έστελνε εμβάσματα στη μητέρα της 12 χρονης
Ελλάδα Πολιτική

Ένταλμα σύλληψης και για τη σύζυγο του Νεοδημοκράτη παιδοβιαστή μαστροπού Ηλία Μίχου. Έστελνε εμβάσματα στη μητέρα της 12 χρονης


Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για χρηματισμό και υπόθαλψη και για τη σύζυγο του παιδοβιαστή νεοδημοκράτη μαστροπού Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα.

Η συγκεκριμένη έχει συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή υπόθεση μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης αλλά και ψυχικής συνδρομής στον σύζυγό της για τις δυσώδεις και φρικώδεις πράξεις του.

Σημειώνεται ότι εκτός των παιδοβιαστών και μελών της ΝΔ, Η.Μίχου και Γιάννη Σοφιανίδη, έχουν ήδη συλληφθεί η μητέρα της 12χρονης για διακεκριμένη μαστροπεία, δηλαδή ότι εξέδιδε την κόρη της αλλά και άλλες κατηγορίες, όπως επίσης και ο πατέρας της μικρής για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Βεβαίως, θα υπάρξουν άμεσα και άλλες συλλήψεις προσώπων που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Πρόκειται για τους «πελάτες»-βιαστές που έχουν ήδη αναγνωριστεί και πολλοί εκ των οποίων έχουν μάλιστα ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.