Αρχική » Έρευνα: Ποιοι νομοί ρίχνουν «μαύρο» στη ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – Πού «στέκεται» ακόμα
Ελλάδα Πολιτική

Έρευνα: Ποιοι νομοί ρίχνουν «μαύρο» στη ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – Πού «στέκεται» ακόμα

«Στριμωγμένο» στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας εμφανίζεται το κυβερνητικό κόμμα της  ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη: Το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, η Εύβοια, η πρώην Β’Αθηνών, η Δυτική Αττική, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και η Κρήτη!

Στην Μακεδονία είναι ζήτημα αν η ΝΔ θα ξεπεράσει το 20% στους περισσότερους νομούς της Κεντρικής και της Δυτικής Περιφέρειας!

Αυτό προκύπτει από τις περιοδικές έρευνες μία μεγάλης δυτικής πρεσβείας, της οποίας τα ευρήματα δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτά των δημοσκοπήσεων που δημοσιοποιούνται και ειδικά αυτών που φέρουν τη ΝΔ να φτάνει περίπου στο ποσοστό του 2019!

Οι μοναδικές περιοχές που στέκεται ακόμα με μικρές συγκριτικά απώλειες -αλλά πάντα απώλειες- είναι Α’Αθηνών, ο νότιος και ο βόρειος τομέας της πρώην Β’Αθηνών, όπου όμως πληθυσμιακά συντρίβονται από τον Δυτικό Τομέα, η Β’Θεσσαλονίκης, μέρος της Ανατολικής Μακεδονίας, η Λάρισα και τα Τρίκαλα, αλλά όχι η Καρδίτσα που καταγράφει απώλειες και η Στερεά Ελλάδα, πλην Ευβοίας όπου η ΝΔ θα δει ποσοστά ιστορικά χαμηλά.

Στην Πελοπόννησο σε Αχαΐα, Ηλεία και Αρκαδία η ΝΔ θα δει πιθανότατα ιστορικά χαμηλά.

Καλύτερα στέκεται στην Αργολίδα και μόνο στην Μεσσηνία, πλην Λακωνίας, κρατά δυνάμεις.

Εντυπωσιακή είναι η Κρήτη: Πιθανότατα και λόγω ισχυρής παρουσίας ΚΙΝΑΛ, τουλάχιστον ισχυρότερης από άλλες περιοχές της χώρας, αλλά και προέλασης του ΣΥΡΙΖΑ

Η έρευνα για δεύτερη συνεχή φορά δείχνει πανελλαδικό ποσοστά περί το 26% για τη ΝΔ στην πρώτη κάλπη με ιδανικό ποσοστό να φτάνει το 26%, ενώ όλα είναι ανοικτά σε ότι αφορά την πρωτιά:

Έρευνα: Ποιοι νομοί ρίχνουν «μαύρο» στη ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – Πού «στέκεται» ακόμα – Πού έχει πάρει «κεφάλι» ο ΣΥΡΙΖΑ – Pronews.gr