Αρχική » Έτοιμος να «εκραγεί» ο Αναστασιάδης μετά την απόφαση Μητσοτάκη για Στυλιανίδη (video)
Video Διεθνή Πολιτική

Έτοιμος να «εκραγεί» ο Αναστασιάδης μετά την απόφαση Μητσοτάκη για Στυλιανίδη (video)

Το στόμα μπορεί να λέει λίγα, η γλώσσα του σώματος όμως λέει πολλά για την ενόχληση, για να μην πούμε θυμό, του Νίκου Αναστασιάδη μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπουργοποιήσει τον πρώην συνεργάτη του Κύπριου Προέδρου, Χρήστο Στυλιανίδη.

Ερωτώμενος για το θέμα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είπε στο Omega: «Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που άκουσα ότι ένας παλιός συνεργάτης… Οι διαφορές μας δεν ανάγονται σε προσωπικό επίπεδο με την έννοια ότι είχαμε προσωπικές διαφορές. Είχαμε διαφωνίες επί θεμάτων που άπτονται κατά κύριο λόγο του Κυπριακού για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι κάθε επιτυχία στον κ. Στυλιανίδη. Έχω ενημερωθεί, χθες (Κυριακή) το μεσημέρι και είπα στον Πρωθυπουργό ούτε εμπλέκομαι, ούτε θέλω να εμπλακώ στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας. Είναι θέμα δικό σας. Από τη δική μας πλευρά, γνωρίζω τις ικανότητες του κ. Στυλιανίδη, συνεπώς η επιλογή είναι δική σας. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι καλή επιτυχία».

Το θέμα δεν είναι βέβαια το τι είπε, αν και ακόμα κι από αυτό φαίνεται η ενόχληση, αλλά το πώς το είπε. Και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει το hellasjournal.com δεν χρειάζεται ήχος για να καταλάβει κανείς ότι με δυσκολία συγκρατεί την… έκρηξη ο κ. Αναστασιάδης.

Θυμίζουμε ότι Αναστασιάδης και Στυλιανίδης είναι σε «πόλεμο», αφενός γιατί ο Κύπριος Πρόεδρος θεωρεί ότι οι κατηγορίες για διαφθορά και οι επιθέσεις εναντίον του είναι υποκινούμενες από τον πρώην Επίτροπο της Κομισιόν, αφετέρου, γιατί μετά το Κραν Μοντανά και όπως υποστηρίζει ο κ. Αναστασιάδης, ο κ. Στυλιανίδης έριχνε το φταίξιμο σε εκείνον και όχι στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.