Αρχική » Έτσι θα ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου την υποψηφιότητα του…
Ελλάδα Πολιτική

Έτσι θα ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου την υποψηφιότητα του…


Του χαλάω την έκπληξη, αλλά έχει ενδιαφέρον
Ο κύβος ερρίφθη. Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε την μεγάλη απόφαση και θα ανακοινώσει αύριο την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η ανακοίνωση θα γίνει αύριο στο γραφειο του στην Βουλή, περί τις 7 το απόγευμα (6 ώρα ΠΑΣΟΚ).

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης θα είναι αρκετά επιθετικό και θα κινηθεί σε δύο πυλώνες.

Πρώτος πυλώνας, είναι η αναβίωση της κόντρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Γιωργος Παπανδρέου συγκεκριμένα θα ξεκαθαρίσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος του ΚΙΝΑΛ είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη, για να ξυπνήσει τα αντανακλαστικά των παλαιών πασόκων, που έζησαν την ιστορική διαμάχη του Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ευφυές! Ξέρω και ποιος το σκέφτηκε…

Δεύτερος πυλώνας: Ο Παπανδρέου θα ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανεχθεί την εμπλοκή επιχειρηματικών συμφερόντων στην διαδικασία εκλογής, φωτογραφίζοντας ανοιχτά τον Ανδρέα Λοβέρδο. Με τρόπο μάλιστα που θα τον διασύρει, αφού σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν αποσυρθεί, θα αντιμετωπιστεί ως εγκάθετος συγκεκριμένου επιχειρηματία.
Έτσι ο ΓΑΠ θα απαξιώσει και τις επιθέσεις που θα δεχτεί από γνωστό μιντιακό συγκρότημα το οποίο προωθεί συστηματικά τον Λοβέρδο.

Το απόγευμα λοιπόν τα σπουδαία…


ο κύριος Μάξιμος

Ετικέτες