Αρχική » Έχουν ξεφύγει: Τώρα θέλουν είσοδο μόνο με PCR τεστ στα «μεικτά» μαγαζιά -Βγάζουν μίσος προς του πολίτες. -Καταστρέφουν για δεύτερη φορά την οικονομία
Πολιτική

Έχουν ξεφύγει: Τώρα θέλουν είσοδο μόνο με PCR τεστ στα «μεικτά» μαγαζιά -Βγάζουν μίσος προς του πολίτες. -Καταστρέφουν για δεύτερη φορά την οικονομία

Το καθεστώς κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων έχει ξεφύγει, καθώς θέλει να σκληρύνει ακόμα περισσότερο το επερχόμενο Απαρτχάιντ, μετατρέποντας την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης, καθώς θα επικρατεί η φτώχια και ο αυταρχισμός.

Την ώρα που η ανεργία των νέων έχει φτάσει το 40% η μόνη τους σκέψη είναι πως θα τιμωρήσουν τους ανεμβολίαστους, βγάζοντας απύθμενο μίσος προς τους πολίτες.

Έτσι σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό των μεικτών χώρων διασκέδασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, συζητείται το ενδεχόμενο να μπορεί ο ιδιοκτήτης να δέχεται τους ανεμβολίαστους πελάτες μόνο με την επίδειξη μοριακού (PCR) και όχι με rapid.

Με λίγα λόγια κάποιος για να διασκεδάσει θα χρειάζεται 60 ευρώ για κάθε έξοδο μόνο για το τεστ!

Υπενθυμίζεται ότι με τις υπάρχουσες οδηγίες του Απαρτχάιντ, στα μαγαζιά εκείνα που θα δέχονται και ανεμβολίαστους, θα μπορούν να εισέρχονται πελάτες με την επίδειξη είτε μοριακού τεστ είτε τεστ αντιγόνου, το λεγόμενο rapid.

Επίσης ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται είναι η επιβολή τοπικών lockdown σε επιβαρυμένες περιοχές, η επανεμφάνιση μέτρων όπως η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους και η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ.

Φαίνεται πως οι κυβερνόντες δεν αντιλαμβάνονται την φτωχοποίηση που έχουν φέρει στην κοινωνία και πως στον δρόμο που βαδίζουν δύο θα είναι οι καταλήξεις είτε κοινωνική έκρηξη είτε μαζική φυγή.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/999104_ehoyn-xefygei-tora-theloyn-eisodo-mono-me-pcr-test-sta-meikta