Αρχική » Αισχρή δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους: «Να μη σώσουν» (video)
Ελλάδα Πολιτική

Αισχρή δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους: «Να μη σώσουν» (video)


Πρωτοφανής επίθεση στους πολίτες!
Όσο και αν είναι έκδηλη η πλήρης απαξίωση των πολιτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και αν έχει πλέον καταντήσει «καραμέλα» η μετατόπιση των ευθυνών για κάθε κακό που συμβαίνει στη χώρα, αυτό που ακούστηκε δια στόματος του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, δεν το χωράει ο νους.

Είτε η χώρα μαστίζεται από πανδημία, φωτιές, πλημμύρες, πολιτικά σκάνδαλα, την ευθύνη για το επιτελικό κράτος την έχουν οι πολίτες, αφού η έτοιμη απάντηση της κυβέρνησης είναι «εμείς τα κάναμε όλα σωστά».

Το να ακούγονται όμως τέτοιες εκφράσεις μίσους από υπουργό, όχι απλά είναι πρωτοφανές, αλλά ξεπερνά κάθε όριο: «Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!» δήλωσε χθες στο Kontra ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας αισχρή επίθεση στους πολίτες που η κυβέρνηση δεν κατάφερε να τους πείσει να εμβολιαστούν.