Αρχική » Ακούνε εκεί στην Πειραιώς; Κεραυνοί στην «κυβέρνηση των αχρήστων» από στελέχη της δεξιάς παράταξης!
Ελλάδα Πολιτική

Ακούνε εκεί στην Πειραιώς; Κεραυνοί στην «κυβέρνηση των αχρήστων» από στελέχη της δεξιάς παράταξης!

Για «πολιτικά ανίκανους που μετατρέπουν τη χώρα σε εργασιακή φάμπρικα», έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας

facebook sharing button

Μπορεί στην κυβέρνηση να πανηγυρίζουν για τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, στην Ηλεία όμως είναι έξαλλα στελέχη της δεξιάς παράταξης!

Τρία άτομα με θεσμικό ρόλο, από τον εμπορικό κόσμο (με καθαρά δεξιά ιδεολογική καταβολή και ενίοτε στελέχη και τομεάρχες της ΝΔ), μέσα σε 2 ημέρες έριξαν κεραυνούς στην κυβέρνηση των α(Χ)ρίστων, όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας, Νίκος Ζαροκώστας.

Ο κ. Ζαρόκωστας μίλησε για Μαυρογιαλούρους που στην καμένη γη της Ηλείας κάνουν μνημόσυνα. Με την Ολυμπία «αιώνια» οδό, με την απαξίωση των Ηλείων έναντι των Βοιωτών (χάρισμα επιστρεπτέων προκαταβολών στη Βοιωτία, μικρή μετάθεση πληρωμών στην Ηλεία κλπ), με την κατάργηση του νόμου του 2012 της αγοράς βάζοντας ταφόπλακα στις επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατάκολου κ. Σάκης Μπουλούτας κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος. Μίλησε για τις κοροϊδίες και τον επικείμενο θάνατο του τουρισμού και της εστίασης. Επίσης για την ανικανότητα διοίκησης και εκμετάλλευσης του λιμανιού Κατάκολου και της μαρίνας του, που όπως χαρακτηριστικά είπε, «μπορεί να θρέψει όλο τον Νομό».

Ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας Γιώργος Μαραγκός επίσης ανέφερε την ανικανότητα και την εχθρική στάση της κυβέρνησης έναντι των Ελλήνων επιχειρηματιών και γενικά όλης της μικρομεσαίας τάξης, που απειλείται με αφανισμό. Μίλησε για πολιτικά ανίκανους που μετατρέπουν τη χώρα σε εργασιακή φάμπρικα και για κατάλυση Συντάγματος και Δημοκρατίας.

Και όλα αυτά από τρία δεξιά στελέχη! Άραγε αυτά τα νέα δεν τα μαθαίνουν εκεί στην Πειραιώς; Δεν τους τα «σφυρίζει» κανείς;

Ετικέτες