Αρχική » Ακόμη και Καθημερινή που παρακολουθούνταν από τον Μητσοτάκη ο Διευθυντής της , ζητά «πλήρη και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης» των παρακολουθήσεων…
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Ακόμη και Καθημερινή που παρακολουθούνταν από τον Μητσοτάκη ο Διευθυντής της , ζητά «πλήρη και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης» των παρακολουθήσεων…

Η λίστα των ονομάτων που είναι θύματα παρακολούθησης από το παράνομο λογισμικό Predator συνεχώς μεγαλώνει, όπου αποκαλύπτεται ότι παρακολουθούνταν στελέχη και Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δημοσιογράφοι.

Στην λίστα των παρακολουθήσεων είναι και ο Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος είναι διευθυντής στην εφημερίδα Καθημερινή, η οποία είναι υπό την ιδιοκτησία του κ. Αλαφούζου.

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν την δημοσιοποίηση της λίστας ( άρα γνώριζαν από πριν και αυτοί όπως και πολλοί άλλοι ότι παρακολουθούνταν) τονίζεται ότι:

«Μόνον η πλήρης και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων θα διαλύσει τις όποιες σκιές έχει προκαλέσει. Όσο καθυστερεί η χώρα, θα κινδυνεύει να μπει σε μια πολύ σκοτεινή ατραπό, όπως συνέβη και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις».

Πρόκειται για ένα αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα που απευθύνεται στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει την κλεψύδρα να αδειάζει.