Αρχική » Αμετάκλητα ΑΘΩΟΣ ο Χ. Κόκκινος.Εκτεθειμένος ο Χατζημάρκος και η παρέα του
Ελλάδα Πολιτική

Αμετάκλητα ΑΘΩΟΣ ο Χ. Κόκκινος.Εκτεθειμένος ο Χατζημάρκος και η παρέα του

Με αφορμή τις κακόβουλες φήμες , που εσκεμμένα κάποιοι καλλιεργούν, ενημερώνω ότι έχω κηρυχθεί αμετάκλητα αθώος στην υπόθεση που αφορούσε το ποινικό σκέλος για την υπόθεση της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. , εταιρίας , με κύριο εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ν.Α.) .

Θυμίζω, ότι η ταλαιπωρία μου είχε ξεκινήσει από μεθοδευμένη για την εξόντωσή μου έρευνα με εντολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , που έγινε για εμένα (χωρίς εμένα !;) το Νοέμβριο του 2015….

Στη συνέχεια, υπήρξε και  αναφορά προς  την Ελληνική Δικαιοσύνη, από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γ.  Χατζημάρκο ., ο οποίος, μαζί με τους  Φ. Ζαννετίδη και Χ. Μπάρδο , παρέστησαν στην εν λόγω δίκη, ως μάρτυρες κατηγορίας μου, παραθέτοντας ανερμάτιστα στοιχεία . Έχει εκδοθεί  στις 01/10/2021 Υπηρεσιακή Βεβαίωση , σχετικά με την πρόσφατη υπ΄αριθμ. 181/21-05-2021 αθωωτική δικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, η οποία με κήρυξε αθώο και επιβεβαιώνει και την Αμετάκλητη Αθωότητά μου.

Από τα παραπάνω τεκμαίρεται σχετικά με  την ηγεσία της Π.Ν.Α. :

Α) ή δεν έγινε δεκτή αίτηση Αναίρεσής της στον Άρειο Πάγο, ώστε να ελεγχθεί η ως άνω δικαστική απόφαση , εκ νέου

Β) οι ενδιαφερόμενοι ….δεν πίστευαν σε αυτό που εις βάρος μου ισχυρίστηκαν και δεν προχώρησαν σε περεταίρω δικαστικές ενέργειες, για τις οποίες θα βίωναν ένα νέο ΄΄ Βατερλώ΄΄.

Θυμίζω ότι και στο Πειθαρχικό σκέλος, της συγκεκριμένης υπόθεσης , η οποία εξετάστηκε από τρεις (3) Εφέτες και δύο (2) Αιρετούς των Ο.Τ.Α , στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ.Α.) τον Ιούνιο του 2020 και στην Απόφαση του Συντονιστή της Α.Δ.Α. ,  η έκβαση ήταν θετική για το πρόσωπό μου!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ>>- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΡΟΔΟΥ

-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝ. Π. Ε.