Αρχική » Αναβάλλονται χειρουργεία γιατί ξέμεινε από λεφτά το Νοσοκομείο Καρδίτσας-Τέτοιους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ δεν έχουμε ξαναδεί στην πολιτική …
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Αναβάλλονται χειρουργεία γιατί ξέμεινε από λεφτά το Νοσοκομείο Καρδίτσας-Τέτοιους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ δεν έχουμε ξαναδεί στην πολιτική …

 Όλα τα είχε ο νομός Καρδίτσας από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι καταιγίδες Daniel και Elias ήρθε να αποτελειώσει το νομό η έλλειψη χρηματοδότησης στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας με αποτέλεσμα να αναβάλλονται χειρουργεία λόγω έλλειψης υλικών.

Σε μια περίοδο όπου οι ανάγκες των κατοίκων στον νομό Καρδίτσας είναι μεγάλες για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και παρά τις εξαγγελίες για ενίσχυση των κρατικών δομών στις πλημμυρισμένες περιοχές, φαίνεται ότι η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού δεν έχει τέλος.

Όπως δήλωσαν αρμόδιοι φορείς θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο βδομάδες για να έρθουν χρήματα στο νοσοκομείο και να παραλάβουν τα απαραίτητα υλικά.

Βέβαια δεν είναι μόνο οι ελλείψεις σε υλικά που έχουν κάνει το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας ένα απλό περιφερειακό ιατρείο. Υπάρχουν ελλείψεις τόσο σε ειδικότητες γιατρών όσο και σε προσωπικό, αναγκάζοντας πολλούς ασθενείς να μεταβαίνουν για απλά περιστατικά στη Λάρισα.

https://www.ieidiseis.gr/

Σ.Σ.