Αρχική » Αναρτημένες έξω από τα νηπιαγωγεία οι λίστες των παιδιών, αλλά η κ. Κεραμέως στο απυρόβλητο!
Ελλάδα Πολιτική

Αναρτημένες έξω από τα νηπιαγωγεία οι λίστες των παιδιών, αλλά η κ. Κεραμέως στο απυρόβλητο!

Η «λίστα Μπογδάνου», είναι λίστ Κεραμέως!

Θα τολμήσει η ελληνική δικαιοσύνη να εξετάσει την κυρία Κεραμέως η οποία φέρει την κυρία ευθύνη για την δημοσιοποίηση των ονομάτων μικρών παιδιών σε κοινή θέα;

Από την στιγμή που η δικαιοσύνη αποφάσισε να διερευνήσει το πως «διέρρευσε» η λίστα στην ιστοσελίδα από την οποία την κοινοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πρέπει οπωσδήποτε να καλέσει την κ. Κεραμέως, η οποία φέρει και την βασική ευθύνη.

FE231D1D E581 40CA 8816 ADD3048796D6
Ληστές ντροπής κολλημένες στα κάγκελα των νηπιαγωγείων

Αυτό, διότι οι λίστες με τα ονόματα μικρών παιδιών, τοιχοκολλούνται κυριολεκτικά σε κοινή θέα από τα νηπιαγωγεία, εκθέτοντας έτσι τα ανήλικα παιδιά ανεπανόρθωτα, γεγονός που δεν μπορεί να μην το γνωρίζει η κυρία Κεραμέως.

E966EB3D E09D 4187 A471 18720FF3DB21

Ειδικά την εποχή της υποτιθέμενης ψηφιακής επανάστασης την οποία έφερε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων με σελοτέιπ και μονωτικές ταινίες στα κάγκελα των νηπιαγωγείων, όχι μόνο προκαλεί ντροπή, αλλά είναι προφανώς  παράνομη, από την στιγμή που η δημοσιοποίηση των ονομάτων προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Φαίνεται όμως ότι η αρμόδια υπουργός, χαίρει μίας πρωτοφανούς ασυλίας από τα media, διότι αυτές οι εικόνες που παρουσιάζει σήμερα το newsbreak.gr δεν είναι κάποιο «μυστικό». Αυτή η λίστα δεν θα ήταν ποτέ προσβάσιμη σε κάποια ιστοσελίδα, εάν το υπουργείο παιδείας είχε φροντίσει να ενημερώσει τους γονείς προσωπικά και όχι να κρεμάσει τα παιδιά τους στα μανταλάκια, Βορά στον κάθε έναν που όπως αποδείχτηκε μπορεί να εκμεταλλευτεί την λίστα για προπαγάνδα.