Αρχική » Ανατροπή! Ο Γεραπετρίτης που θα ενημέρωνε τον Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές, τώρα δεν ξέρει τίποτα
Ελλάδα Πολιτική

Ανατροπή! Ο Γεραπετρίτης που θα ενημέρωνε τον Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές, τώρα δεν ξέρει τίποτα

facebook sharing button
messenger sharing button

Παντελώς άσχετος με την υπόθεση των παρακολουθήσεων δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον εκλεκτό δημοσιογράφο της κυβέρνησης, Άρη Πορτοσάλτε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, ο Γεραπετρίτης δήλωσε με τη σειρά του ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για το σκάνδαλο των υποκλοπών, προσθέτοντας μάλιστα ότι κανένας από την κυβέρνηση δεν ξέρει τίποτα.

Ήταν μόλις πριν από μερικές ημέρες, όταν ο Γιάννης Οικονόμου ενημέρωνε τους δημοσιογράφους ότι «η κυβέρνηση επεδίωξε δια του κ. Γεραπετρίτη να τον ενημερώσει πλήρως, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ανταποκριθεί».Ακολούθησαν μάλιστα πολλά στελέχη της κυβέρνησης τα οποία κούνησαν το δάχτυλο στον Ανδρουλάκη για το γεγονός ότι αρνήθηκε να ενημερωθεί από τον Γεραπετρίτη, ενώ άλλοι διερωτήθηκαν με καχύποπτο ύφος στα κανάλια, γιατί ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν επικοινώνησε με τον υπουργό Επικρατείας, αφού υποτίθεται θέλει να μάθει ποιος ήταν ο λόγος της παρακολούθησής του.

Τελικά, ο ίδιος ο Γεραπετρίτης… αποκάλυψε ότι ξαφνικά δεν γνωρίζει τίποτα, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. Ποια θα ήταν η ενημέρωση που θα έκανε στον Ανδρουλάκη, αφού τώρα δεν ξέρει και δεν απαντά;

Ανατροπή! Ο Γεραπετρίτης που θα ενημέρωνε τον Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές, τώρα δεν ξέρει τίποτα (newsbreak.gr)