Αρχική » Αντιμέτωπος με την οργή του λαού ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ.. Η Μακεδονία να του ρίχνει «μαύρο» παντού, 15-18% δείχνουν τη ΝΔ οι δημοσκοπήσεις σε τέσσερις νομούς
Ελλάδα Πολιτική

Αντιμέτωπος με την οργή του λαού ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ.. Η Μακεδονία να του ρίχνει «μαύρο» παντού, 15-18% δείχνουν τη ΝΔ οι δημοσκοπήσεις σε τέσσερις νομούς

Ο κατά τα άλλα δημοφιλέστερος πρωθυπουργός της Ελλάδας με ευρεία αποδοχή Κ.Μητσοτάκης (κατά τις δημοσκοπήσεις πάντα) ετοιμάζεται στην ΔΕΘ για την «μητέρα των μαχών» με δεκάδες χιλιάδες Θεσσαλονικέων να ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν «θερμά»: Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, η κατάρρευση της οικονομίας που προκαλεί κύμα ακρίβειας, οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος που συναγωνίζονται πλέον την τιμή της βενζίνης, λόγω της ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης (έκλεισαν τους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς για «πράσινη ενέργεια) δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα.

Play Video
Αν σε αυτά προσθέσουμε και το ότι όλοι οι Ελληνες αλλά κυρίως οι Μακεδόνες αισθάνονται προδομένοι από τον Κ.Μητσοτάκη (και…) στο θέμα των Σκοπίων, είναι ευνόητο το κλίμα που υπάρχει σε μια περιοχή που ξεκινά από την Πιερία και τελειώνει στο Νέστο.

Οι δημοσκοπήσεις σε αυτή την περιοχή δείχνουν τη ΝΔ να ξεπερνά οριακά το 20% με νομούς, όπως η Πιερία, η Ημαθία, το Κιλκίς και η Κοζάνη -για διαφορετικούς λόγους ο κάθε νομός- να κυμαίνεται μεταξύ 15-18% στην πρόθεση ψήφου!

Με βάση τον νυν προγραμματισμό, 5.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ περιπολίες θα πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση» για να αντιμετωπίσουν την λαϊκή οργή.

Παράλληλα θα επιστρατευτούν ελικόπτερα drones και παρατηρητές σε ταράτσες.


Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 7 διαφορετικές συγκεντρώσεις-πορείες, με τη μία εκ των οποίων να την πραγματοποιούν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι διακρίνονται για το μαχητικό τους πνεύμα και τον πατριωτισμό τους.