Αρχική » Απίστευτη ξεφτίλα! Χρήστης του Twitter «κάρφωσε» τον πρωθυπουργό στο ξενοδοχείο για την ομπρέλα!… Και το ξενοδοχείο απάντησε!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Απίστευτη ξεφτίλα! Χρήστης του Twitter «κάρφωσε» τον πρωθυπουργό στο ξενοδοχείο για την ομπρέλα!… Και το ξενοδοχείο απάντησε!

A3BE6858 3C6F 46FB ADA1 3F5072281046

… Και το ξενοδοχείο απάντησε!

Απίστευτο σκηνικό στο Twitter με την διάσημη πλέον διαφημιστική ομπρέλα με την οποία προσήλθε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Μητρόπολη, στο λαϊκό προσκύνημα  για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η ομπρέλα όπως φαίνεται, προέρχεται από το πολυτελές ξενοδοχείο των Βρυξελλών, Steigenberger Wiltcher’s. Γεγονός που ξεσήκωσε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η αλήθεια είναι ότι όντως είναι ανεπίτρεπτο ένας πρωθυπουργός εμφανίζεται με διαφημιστική ομπρέλα πολυτελούς ξενοδοχείου σε δημόσια εκδήλωση, τέτοιας μάλιστα σημασίας.

Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν. Από το «βούτηξε την ομπρέλα» μέχρι το «μέσα στην χλίδα ο πρωθυπουργός».

Μέχρι που ένας χρήστης του Twitter, είχε την φαεινή ιδέα και κοινοποίησε την φωτογραφία του Μητσοτάκη με την διαφημιστική ομπρέλα, στο ξενοδοχείο!

Το απίστευτο είναι ότι το ξενοδοχείο απάντησε, τρολλάροντας με τη σειρά του τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αυτά βλέπετε είναι τα ευχάριστα σε μία πραγματική δημοκρατία. Διότι εάν το ξενοδοχείο είχε έδρα στην Ελλάδα, μετά από αυτό το tweet θα είχε πλακώσει ο Πιτσιλής με κλιμάκιο του για να του ρίξει πρόστιμα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Δείτε το ξεκαρδιστικό διάλογο:

0C67E03B E035 440E 889E 4347EEBD242B
Απίστευτη στιχομυθία στο Twitter για την ομπρέλα του πρωθυπουργού

«Σας λείπει καμιά ομπρέλα;» Ρώτησε ο χρήστης του Twitter επισυνάπτοντας την φωτογραφία του πρωθυπουργού.

«Αχ και την ψάχναμε την συγκεκριμένη!» Ήταν η απίστευτη απάντηση από τον διαχειριστή του λογαριασμού του ξενοδοχείου στο Twitter…