Αρχική » Απίστευτη ομολογία ενοχής του μικρού Καραμανλή από Άδωνι για τα Τέμπη! Δήλωση που ανοίγει τον δρόμο για το ειδικό δικαστήριο του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα…!!! ΒΙΝΤΕΟ
Ελλάδα Πολιτική

Απίστευτη ομολογία ενοχής του μικρού Καραμανλή από Άδωνι για τα Τέμπη! Δήλωση που ανοίγει τον δρόμο για το ειδικό δικαστήριο του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα…!!! ΒΙΝΤΕΟ

Αν οι θεσμοί λειτουργούσαν σε αυτή τη χώρα θα έπρεπε ο δρόμος για το ειδικό δικαστήριο να είναι ορθάνοιχτος

Μπορεί να πάει Υπουργός στη Βουλή και να πει την αλήθεια; Όχι βέβαια, κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω του Blue Sky προχώρησε σε μία απίστευτη ομολογία ενοχής της Κυβέρνησης για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών!

Σχολιάζοντας την παραίτηση του Κώστα Αχ.Καραμανλή, ο οποίος στη Βουλή έλεγε πως «μια υπεύθυνη Πολιτεία δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των επιβατών», ο προκλητικός Υπουργός Ανάπτυξης είπε κατά λέξη:

«Είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ‘ναι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα;’ Μα αν το πεις αυτό δεν θα μπει αύριο άνθρωπος …  Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι αν εγώ ως Υπουργός Μεταφορών βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα αύριο δεν θα λειτουργούσε η Ελλάδα»!

Αν συγκεκριμένη δήλωση δεν συνιστά απίστευτη ομολογία ενοχής, τότε τι άλλο να πούμε. Θα πρέπει τουλάχιστον να παρέμβει Εισαγγελέας, αν όχι να ανοίξει ο δρόμος για το ειδικό δικαστήριο.