Αρχική » Απίστευτο! Έσβησαν την επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον» οι Τούρκοι στην Αμμόχωστο
Διεθνή Ελλάδα

Απίστευτο! Έσβησαν την επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον» οι Τούρκοι στην Αμμόχωστο

Τουρκοκυπριακές ιστοσελίδες αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία όπου η σκαλιστή στο μάρμαρο επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον» έχει επικαλυφθείfacebook sharing button

Προκλητικοί ακόμα μια φορά οι Τούρκοι, μια ημέρα πριν από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα. Κατά τη διάρκεια εργασιών στον κήπο του ελληνικού γυμνασίου Αμμοχώστου αφαίρεσαν από την κορυφή του κτιρίου την επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον»!

ammoxostos

Σύμφωνα με το dialogos.com.cy οι προετοιμασίες στην περίκλειστη περιοχή του Βαρωσίου για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου με αφορμή την μαύρη επέτειο της 20ης Ιουλίου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Τις εργασίες στον κήπο του ελληνικού γυμνασίου Αμμοχώστου, που θα ονομασθεί «εθνικός κήπος», επιθεώρησε την Κυριακή, ο κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ. Μάλιστα ανήρτησε φωτογραφίες στο Twitter όπου φαίνεται πως πάνε οι εργασίες στο χώρο του κήπου και στο χώρο στάθμευσης, αλλά και με κολυμβητές στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

ammoxostos

Πάντως δεν είναι λίγες οι ιστοσελίδες που αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία από το ελληνικό γυμνάσιο Αμμοχώστου όπου η σκαλιστή στο μάρμαρο επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον» έχει επικαλυφθεί. 

ammoxostos

Φωτό: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΝΤΑΛΙΩΤΗΣ