Αρχική » Απίστευτο Μπάχαλο! Από την τηλεόραση έμαθε ότι έχει κολλήσει την μετάλλαξη Όμικρον ο ασθενής στα Χανιά
Ελλάδα Πολιτική

Απίστευτο Μπάχαλο! Από την τηλεόραση έμαθε ότι έχει κολλήσει την μετάλλαξη Όμικρον ο ασθενής στα Χανιά


Δεν είχε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς
Το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας εντοπίστηκε στα Χανιά, σήμερα το πρωί, γεγονός το οποίο ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο Χανιώτης που διαμένει στο Γιοχάνεσμπουργκ, είχε φτάσει στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή και στη συνέχεια ταξίδεψε στα Χανιά. Ο ίδιος πριν βρεθεί θετικός είχε υποβληθεί σε δύο rapid test τα οποία είχαν βγει αρνητικά, ωστόσο το τρίτο έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, ο Χανιώτης ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, είχε φτάσει στην Ελλάδα, ακριβώς μια μέρα πριν απαγορευτούν οι πτήσεις από τη Νότια Αφρική και δεν γνώριζε τίποτα για τη νέα παραλλαγή του ιού.

Αυτό ωστόσο που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ασθενής μέχρι να ακούσει από την τηλεόραση ότι βρέθηκε το πρώτο κρούσμα της Όμικρον, δεν είχε καμία επίσημη ανακοίνωση από τους αρμόδιους φορείς, και το άκουσε από την ενημέρωση του Θάνου Πλεύρη.

Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του και παραμένει σε καραντίνα, ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανείς δεν τον είχε ενημερώσει ότι είναι ο ασθενής 0 της νέας παραλλαγής…