Αρχική » Απεργία εστίαση: Ένταση στο Σύνταγμα – Αποδοκιμάστηκε ο Γεωργιάδης (video)
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Απεργία εστίαση: Ένταση στο Σύνταγμα – Αποδοκιμάστηκε ο Γεωργιάδης (video)

Μαύρα μπαλόνια με νεκροκεφαλές στην Πάτρα

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα μεταξύ καταστηματαρχών και των αστυνομικών, στα περίφημα «Λουλουδάδικα» στο Σύνταγμα, όταν η πορεία που γίνεται στο πλαίσιο της απεργίας στην εστίαση, έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, και οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΔΟΣ εμπόδισαν τους συγκεντρωμένους να περάσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση, με σπρωξιές και φωνές.

Οι επιχειρηματίες έδιωξαν τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, αλλά μάλλον δεν περίμενε την αντίδραση των επιχειρηματιών, οι οποίοι όχι μόνο τον αποδοκίμασαν, αλλά τού είπαν και να σηκωθεί να φύγει από την συγκέντρωσή τους!

«Οι ποινές δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ό,τι μέτρα λαμβάνονται, λαμβάνονται προκειμένου να περιοριστεί ο ιός και να μην χρειαστεί να κλείσουμε ξανά» είπε ο κ. Γεωργιάδης στους μαγαζάτορες, αλλά φαίνεται πως δεν έπεισε κανέναν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά, η συμμετοχή στην απεργία της εστίασης είναι καθολική αν και, όπως κατήγγειλε, υπάρχουν ορισμένοι που προσπαθούν να κερδίσουν σε βάρος του κλάδου που αγωνίζεται για τα δικαία αιτήματά του.

adonis scaled e1637059226137

Πάτρα: Μαύρα μπαλόνια με νεκροκεφαλές!

Μαζική συμμετοχή στην απεργία της εστίασης και στην Πάτρα. Τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στο πλαίσιο της οποίας, οι συμμετέχοντες κρατούν μαύρα μπαλόνια με νεκροκεφαλές.

mpalonia

Λαμία: Ειρωνικά χειροκροτήματα έξω από καφετέριες που άνοιξαν!

Με «χειροκροτήματα» αντέδρασαν για τα μαγαζιά που έμειναν ανοιχτά, τα μέλη του Συλλόγου Εστίασης και Καφετεριών Λαμίας, απέναντι στα ελάχιστα καταστήματα που διαχώρισαν τη θέση τους από τη γενική κινητοποίηση και λειτούργησαν.