Αρχική » Από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και η Ελευθερία Φτακλάκη…Κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία σκουπιδιάρα του ΠΑΣΟΚ ο Μητσοτάκης
Ελλάδα Πολιτική

Από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και η Ελευθερία Φτακλάκη…Κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία σκουπιδιάρα του ΠΑΣΟΚ ο Μητσοτάκης

Ακόμα μια μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ προκαλεί σούσουρο και πλήθος σχολίων στο παρασκήνιο της πολιτικής σκηνής.

Μετά από τον στενό συνεργάτη του Λοβέρδου που είχε φτάσει στο σημείο να κάνει και τατουάζ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, σειρά πήρε η Ελευθερία Φτακλάκη, η οποία εντάχθηκε στη ΝΔ.

Όπως ανακοινώθηκε, η Ελευθερία Φτακλάκη, διεθνολόγος, διδάκτωρ Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων, η οποία θα κατέβει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές υποψήφια στα Δωδεκάνησα. Η ίδια  έχει διατελέσει αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ενώ ήταν τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από το 2019 έως το 2022.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η ίδια αναφέρει: «Η πολιτική επιλογή του πρωθυπουργού να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο χώρο του κέντρου, αναγνωρίζοντας πως μια σύγχρονη οικονομία πρέπει να βασίζεται σε ένα μείγμα κεντρώων και φιλελεύθερων πολιτικών, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το μέλλον της χώρας».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της, την  Ελευθερία Φτακλάκη, Διεθνολόγο, Διδάκτορα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων. Η Ελευθερία Φτακλάκη με πλούσια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις νησιωτικές και τις ακριτικές περιοχές.  Μια προσπάθεια που αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αφετηρία. Την καλωσορίζουμε. Η Ελευθερία Φτακλάκη με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα».