Αρχική » Αστυνομικός ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης! Παραμένει ασύλληπτος
Ελλάδα Πολιτική

Αστυνομικός ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης! Παραμένει ασύλληπτος

Υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και διαπιστώθηκε ότι κανόνιζε ραντεβού με την 12χρονη

Μετά την χθεσινή αποκάλυψη ότι ένας άνδρας παρουσιαζόταν ως αστυνομικός και έστελνε απειλητικά μηνύματα στην 12χρονη από τον Κολωνό ότι αν δεν δεχτεί να κάνει σεξ μαζί του δωρεάν τρεις φορές την εβδομάδα, θα την συλλάβει, έρχεται στο φως νέα πληροφορία για ένστολο ο οποίος έχει διαπιστωθεί ότι συνομιλούσε με το προφίλ που διαχειριζόταν ο Μίχος στο blindchat.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές έχουν εντοπίσει έναν αστυνομικό νεαρής ηλικίας, ο οποίος υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και συνομιλούσε με το προφίλ του ανήλικου κοριτσιού, κλείνοντας μαζί του ραντεβού για να το βιάσει. Ο δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι πρόκειται για διαφορετικό άτομο από εκείνο που απειλούσε την ανήλικη με χυδαίες εκφράσεις, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θα την βιάσει μαζί με συναδέλφους του.

Ο αστυνομικός της ΓΑΔΑ παραμένει ασύλληπτος, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει ότι αναμένεται είτε να δώσει έγγραφες εξηγήσεις είτε να καταθέσει αν και εφόσον του αποδοθούν κατηγορίες. Παρά το γεγονός ότι έχει διαπιστωθεί ότι κανόνισε ραντεβού με την ανήλικη, η περίπτωση του δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στο κατηγορητήριο.

Αστυνομικός ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης! Παραμένει ασύλληπτος (newsbreak.gr)