Αρχική » Αυτοκινητοπομπή Πακιστανών στην Αθήνα γίνεται κύριο θέμα στα δελτία ειδήσεων στο Πακιστάν..ΒΙΝΤΕΟ
Ελλάδα

Αυτοκινητοπομπή Πακιστανών στην Αθήνα γίνεται κύριο θέμα στα δελτία ειδήσεων στο Πακιστάν..ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Όταν οι Έλληνες επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο στην εθνική επέτειο, τους μάζευαν με χειροπέδες!

Κύριο θέμα έγινε στην πακιστανική τηλεόραση η αυτοκινητοπομπή πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας. Η αυτοκινητοπομπή των Πακιστανών «παρέλασε» στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν την «Ημέρα της Άμυνας» που εορτάζεται την 6η Σεπτεμβρίου, τιμώντας τις θυσίες των στρατιωτών για την υπεράσπιση του Πακιστάν. Ουσιαστικά, για να τιμήσουν τις σφαγές ινδουιστών από τους Πακιστανούς, τις οποίες οι Ινδοί της θεωρούν εθνοκάθαρση.

Με απλά λόγια, το ελληνικό κράτος επέτρεψε στους συμμάχους της Τουρκίας, Πακιστανούς, να πανηγυρίσουν τις σφαγές εναντίον της φίλης χώρας, Ινδίας. Το συμβάν όπως ήταν επόμενο, προβλήθηκε δεόντως από την κρατική τηλεόραση του Πακιστάν με εκτενές αφιέρωμα.

Ας θυμηθούμε τώρα, πως η κυβέρνηση είχε φερθεί στους Έλληνες οι οποίοι επιχείρησαν νομίμως, να κάνουν παρόμοια αυτοκινητοπομπή με ελληνικές σημαίες για να τιμήσουν την εθνική επέτειο, καθώς απαγορεύθηκε η παρέλαση. Απαγόρευσαν την προσέλευση και συνέλαβαν ακόμα και οικογένειες, επειδή είχαν στα αυτοκίνητα τους ελληνική σημαία! Με πρόσχημα πάντα τον κορονοϊό…

Προφανώς όσοι παρελαύνουν με την ημισέληνο, έχουν φυσική ανοσία…

Ετικέτες