Αρχική » Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της τοποθέτησης Στεφανή στο Υπουργείο Άμυνας!
Ελλάδα Πολιτική

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της τοποθέτησης Στεφανή στο Υπουργείο Άμυνας!

Κρύος ιδρώτας λούζει τον Α/ΓΕΕΘΑ

Ως «καψόνι», ή ακόμα και ως «καπέλο» στον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την επιλογή του –επίσης στρατηγού- Αλκιβιάδη Στεφανή, για τη θέση του υπηρεσιακού Υπουργού Άμυνας.

Ο λόγος για τον… συνωστισμό των γαλονιών, δεν είναι άλλος από την προσπάθεια… φρεναρίσματος της αλαζονείας του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Φλώρου, ο οποίος, όπως αναφέρει το ieidiseis.gr, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, έχει γίνει ανεξέλεγκτος!

Γίνεται χαρακτηριστικά λόγος για «αλαζονεία», η οποία τους τελευταίους μήνες έφτασε στο σημείο να τον κάνει να συμπεριφέρεται σαν «ηγεμόνας», αγνοώντας ακόμα και τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον οποίο αποκαλούσε «σαχλαμάρα»!

Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Έτσι λοιπόν, κρίθηκε «σκόπιμο» μέχρι τις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου να υπάρξει ένα γερό «καπέλωμα» στον Α/ΓΕΕΘΑ με έναν άνθρωπο τον οποίο από τη μία γνωρίζει καλά και από την άλλη, δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις μαζί του, όπως φάνηκε περίτρανα κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους κατά την πρώτη περίοδο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη (ήταν ΥΦΕΘΑ ο στρατηγός Στεφανής αμέσως μετά την αποστρατεία του).

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο στρατηγός Φλώρος κατέβαλε κάθε προσπάθεια μέχρι την ύστατη ώρα, ώστε να αποτραπεί η τοποθέτηση αυτή του κ.Στεφανή και στη θέση του να επιλεγεί ο –επίσης στρατηγός- Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα υπηρεσιακός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη!

Όπως αναφέρει το ieidiseis, η προσπάθεια αυτή του Α/ΓΕΕΘΑ βρήκε «τοίχο», καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (και αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με το Σύνταγμα) απέρριψε την πρόταση για τον κ.Λαλούση στο ΥΠΕΘΑ.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της τοποθέτησης Στεφανή στο Υπουργείο Άμυνας! (newsbreak.gr)