Αρχική » Αυτός ο Τράγος αφού δε σέβεται τη ζωή και τους νόμους θέλει ξύρισμα γουλί από πολίτες στο κέντρο της πλατείας….Πιερία: Ιερέας είπε σε πιστούς που έχουν σκύλους να μην πηγαίνουν εκκλησία και να ρίξουν φόλα
Video

Αυτός ο Τράγος αφού δε σέβεται τη ζωή και τους νόμους θέλει ξύρισμα γουλί από πολίτες στο κέντρο της πλατείας….Πιερία: Ιερέας είπε σε πιστούς που έχουν σκύλους να μην πηγαίνουν εκκλησία και να ρίξουν φόλα

Σόκαρε τους πάντες ο ιερέας

Την αντίδραση των πολιτών έχουν προκαλούν τα λόγια ενός ιερέα στην Πιερία, ο οποίος προέτρεψε τους πιστούς που έχουν σκύλους, να μην πηγαίνουν στην εκκλησία, ούτε να παίρνουν αντίδωρο.

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Πιερίας, όταν ο ιερέας στο κήρυγμα του μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, σόκαρε τους πιστούς, ενώ ενημερώθηκε ήδη ο Μητροπολίτης Κίτρους.

Σημειώνεται πως ο ιερέας δεν ανήκει στην Ενορία του χωριού αλλά πηγαίνει από άλλη ενορία για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία. Μάλιστα προέτρεψε τους πιστούς που έχουν σκυλιά να τους ρίξουν φόλα!

Σύμφωνα με το PieriaSocial.gr κάτοικοι του χωριού, δήλωσαν πως στο κήρυγμα του είπε μεταξύ άλλων, ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τους προστατέψει και όχι τα σκυλιά.

Πιερία: Ιερέας είπε σε πιστούς που έχουν σκύλους να μην πηγαίνουν εκκλησία και να ρίξουν φόλα (newsbreak.gr)

Ετικέτες