Αρχική » Αφού ήπιε όλα τα telopone του Μητσοτάκη για το ΕΣΡ τώρα λέει τα σωστά αλλά δεν τον πιστεύει κανένας-Ελληνική Λύση: «Ο Μητσοτάκης «λησμόνησε» να καταδείξει την άμεση σύνδεση της Τουρκίας με την τρομοκρατία»
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Αφού ήπιε όλα τα telopone του Μητσοτάκη για το ΕΣΡ τώρα λέει τα σωστά αλλά δεν τον πιστεύει κανένας-Ελληνική Λύση: «Ο Μητσοτάκης «λησμόνησε» να καταδείξει την άμεση σύνδεση της Τουρκίας με την τρομοκρατία»

Η Ελληνική Λύση δεν άφησε ασχολίαστες τις διεθνείς εξελίξεις, ρίχοντας τα βέλη της προς τον πρωθυπουργό.

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικά με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σύνοδο του Καΐρου, αναφέρεται σε μία σειρά θεμάτων. Πιο αναλυτικά:

«Ο κύριος Μητσοτάκης σε άλλη μία καταστροφική για τα εθνικά μας συμφέροντα διεθνή του παρουσία, αναλώθηκε σε μία ανούσια (ξενόγλωσση) έκθεση ιδεών. Ο κ. Μητσοτάκης λησμόνησε να θέσει το θέμα της πολύνεκρης εγκληματικής επίθεσης στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα. Λησμόνησε επίσης να ξεκαθαρίσει ότι ο ορθόδοξος πληθυσμός του Ισραήλ και ολόκληρης της Μέσης Ανατολής, οφείλει να προστατευτεί πλήρως και οτιδήποτε άλλο συνιστά εχθρική ενέργεια κατά της ίδιας της Ελλάδας. Ο κύριος Μητσοτάκης λησμόνησε ακόμη να καταδείξει την άμεση σύνδεση της Τουρκίας με την τρομοκρατία της Χαμάς αλλά και το σύνολο των τρομοκρατικών οργανώσεων στην περιοχή. Οι επιλήσμονες πολιτικοί σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, καθίστανται εθνικά επικίνδυνοι».

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα