Αρχική » Αφού πρώτα τρομοκρατεί, μετά διαμαρτύρεται για τις απειλές που δέχεται ο Βασιλακόπουλος (video)
Video Ελλάδα

Αφού πρώτα τρομοκρατεί, μετά διαμαρτύρεται για τις απειλές που δέχεται ο Βασιλακόπουλος (video)

Δεν θα υπάρξει ασφάλεια σε σχολεία και πανεπιστήμια λέει ο Βασιλακόπουλος

Δεν βλέπει καμία ασφάλεια, δεν εκφράζει καμία αισιοδοξία και γενικά τα βλέπει όλα «μαύρα κι άραχνα» ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακοπουλος, ο οποίος για μια ακόμη φορά υψώνει το λάβαρο της τρομολαγνείας. Με στόχο τα σχολεία.

«Όλα αυτά τα οποία συζητούμε, πως θα ανοίξουμε τα σχολεία μας ή τα πανεπιστήμιά μας με ασφάλεια, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν θα υπάρξει ασφάλεια, αυτή είναι η δική μου πρόβλεψης. Θα αρχίσει σιγά – σιγά να επιδεινώνεται η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το άνοιγμα των σχολείων τον περσινό Οκτώβριο (σ.σ. 14 Σεπτεμβρίου άνοιξαν, ακόμα κι εκεί λάθος στοιχεία…), οδήγησε έναν μήνα μετά σε δεύτερο κύμα της επιδημίας και μάλιστα ενώ το κυρίαρχο στέλεχος του κορωνοϊού δεν ήταν ούτε στο μισό μεταδοτικό σε σχέση με τη μετάλλαξη Δέλτα. Φέτος έχουμε έναν δυο φορές πιο μεταδοτικό ιό, άρα τα μέτρα που έπαιρναν πέρσι έχουν μισή αποτελεσματικότητα. Κοινή λογική»… Που ακριβώς «κολλάει» η κοινή λογική στο θέατρο του παραλόγου είναι μυστήριο…

Κατά τα άλλα διαμαρτυρήθηκε πάλι ότι δέχεται απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα: «Δεν έχουν σταματήσει τα απειλητικά και τα υβριστικά τηλεφωνήματα. Συνήθως καλούν με απόκρυψη, με χαρακτηρίζουν ‘αλήτη’ ή ‘πουλημένο’. Αυτό που ‘’πουλάει’’ πάρα πολύ είναι ότι ‘’τα παίρνουμε’’ από την κυβέρνηση ή από τις εταιρίες προκειμένου να λέμε αυτά».