Αρχική » ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ…..Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντί για Πετρούνια είδαμε… Αυγενάκη!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ…..Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντί για Πετρούνια είδαμε… Αυγενάκη!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντί για Πετρούνια είδαμε… Αυγενάκη!

Ιστορική γκέλα της ΕΡΤ – Aντί να πάρει την εικόνα της παραγωγής και να επιλέγει, βγάζει στον αέρα μόνο ό,τι της δίνουν στο live.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρώτευσε στον προκριματικό των κρίκων στο Τόκιο, οι Έλληνες περίμεναν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη ελπίδα της χώρας για μετάλλιο και τελικά το μόνο που είδαμε ήταν μετά την προσπάθεια του να συνομιλεί με τον… Αυγενάκη!

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακός ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας στον προκριματικό… αλλά δεν τον είδε κανείς!

Η άσκησή του ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί. Όπως κι έγινε. Μόνο που η ΕΡΤ πετούσε… χαρταετό! Είδαμε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του αγωνίσματος εκτός από τον Πετρούνια που μάγεψε και πήρε την καλύτερη βαθμολόγηση που τον έστειλε στον τελικό.

Από την ΕΡΤ η δημοσιογράφος προσπαθούσε μάταια να εξηγήσει ότι θα δούμε σε μαγνητοσκόπηση (!) την προσπάθεια του αλλά τελικά ούτε αυτό συνέβη. Αντιθέτως μετά από 5 λεπτά είδαμε τον… (guess who) Λευτέρη Αυγενάκη να συνομιλεί με τον Πετρούνια!

Η ΕΡΤ κατόρθωσε αντί να πάρει την εικόνα της παραγωγής και να επιλέγει, να βγάζει στον αέρα μόνο ό,τι της δίνουν στο live.

Κι έτσι η προσπάθεια του Πετρούνια δεν καταγράφηκε πουθενά. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021… Θα μείνει στην ιστορία ως μια προσπάθεια σαν του Σπύρου Λούη ή τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της δεκαετίας του ‘30 που διασώζονται μόνο από τον φωτογραφικό φακό.

*αναδημοσίευση από sdna
*φωτό από: facebook.com/HellenicOlympicCommittee/

Υ.Γ. Για την ιστορία…