Αρχική » Βίντεο – σοκ με Πακιστανούς να βρίζουν το Μητσοτάκη στην πλατεία Συντάγματος!
Ελλάδα Πολιτική

Βίντεο – σοκ με Πακιστανούς να βρίζουν το Μητσοτάκη στην πλατεία Συντάγματος!


Η κυβέρνηση που κυνηγά μόνο τους Έλληνες
Την ώρα που η αστυνομία του Μητσοτάκη και του Θοδωρικάκου έτρεχε να επιβάλει πρόστιμα ακόμα και σε …τουαλέτες καταστημάτων βιοπαλαιστών, οι πακιστανοί είχαν κάνει κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας. Μεταδώσαμε νωρίτερα τα βίντεο με τα οποία φαίνονται πακιστανοί χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, να έχουν στήσει υπαίθρια πάρτι – παρά την απαγόρευση της μουσικής – με μπάντες και μεγάφωνα και να υψώνουν πακιστανικές ημέρες από την Ομόνοια έως την πλατεία Συντάγματος, με φόντο το ελληνικό κοινοβούλιο.

Την ίδια στιγμή, τα πακιστανικά κανάλια είχαν εκτενή αφιερώματα από την πακιστανική επέλαση στο κέντρο της Αθήνας, που φυσικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για νέες ορδές πακιστανών παράνομων μεταναστών που προφανώς θα θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος, το χρήμα ρέει και οι νόμοι είναι για διακόσμηση.

Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν την ρατσιστική αντιμετώπιση του ελληνικού κράτους, που τα πρόστιμα τα έχει μόνο για τους Έλληνες, πακιστανοί χθες ανέβασαν και ανατριχιαστικό βίντεο με το οποίο βρίζουν ακόμα και τον πρωθυπουργό! Δείτε το:

Ο χρήστης Stefanos Damianidis στο Twitter: “Να βοηθήσω λίγο τον κοριό της ΕΥΠ μήπως δεν καταλαβαίνουν τι λένε οι επενδυτές από το Πακιστάν στον #Μητσοτάκη… Ελληνικά τα λένε οι «άνθρωποι» βέβαια… αλλά με τις αργίες και την #όμικρον που θα μας εξαφανίσει μπορεί να μην τους κατάλαβαν οι πράκτορές μας… #Τι_κάνεις_Μητσοτακη; https://t.co/sQTFnnBo8w” / Twitter

Ο χρήστης ProNews στο Twitter: “Νέο βίντεο-σοκ από την κατάληψη της Αθήνας: «Ζήτω το Πακιστάν» φωνάζουν εν εξάλλω αλλοδαποί και «αλληλέγγυες» https://t.co/jE7ZAcTcoW” / Twitter