Αρχική » Βλάκες με πατέντα ..τώρα που δεν έπρεπε να βάλουν κομματικούς μετά την τραγωδία , το έκαναν…«Ο ορισμός του ρουσφετιού» που ο ίδιος ο Μητσοτάκης χθες κατήγγειλε..!!!
Ελλάδα Πολιτική

Βλάκες με πατέντα ..τώρα που δεν έπρεπε να βάλουν κομματικούς μετά την τραγωδία , το έκαναν…«Ο ορισμός του ρουσφετιού» που ο ίδιος ο Μητσοτάκης χθες κατήγγειλε..!!!

Γέμισαν το ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ με κομματικά στελέχη …

Συγκεκριμένα, με την ανάληψη της διακυβέρνησης τον Ιούλιο του 2019 διορίζεται Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ ο κ. Χρόνης Ακριτίδης. Πρόκειται για υποψήφιο της ΝΔ στην Κοζάνη, ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί αλλά επιβραβεύθηκε για τις υπηρεσίες του στο κόμμα με τη θέση του Προέδρου της ΕΡΓΟΣΕ.
Δεύτερον, στην ΕΡΓΟΣΕ τοποθετήθηκε και ο κ. Χρήστος Βίνης, ο οποίος μετά την απομάκρυνση του κ. Ακριτίδη ανέλαβε τη θέση του Προέδρου του 2020. Πρόκειται για στέλεχος της ΔΑΠ και εν συνεχεία της παράταξης της ΝΔ στο ΤΕΕ.

Τρίτον, αντίστοιχη πορεία από τη ΔΑΠ και την «γαλάζια» παράταξη του ΤΕΕ ακολούθησε και ο κ. Ιωάννης Ξιφαράς.

Τέταρτον, στη θέση του Αντιπροέδρου της ΕΡΓΟΣΕ βρίσκεται ο κ. Θεόδωρος Παπαφιλίππου, στέλεχος της ΝΔ και διατελέσας στο παρελθόν αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Συντονισμού και Εκλογικής Ετοιμότητας.

Πέμπτον, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ έχει οριστεί και ο κ. Ιωάννης Ρούκας, ο οποίος με μία απλή αναζήτηση στο google προκύπτει πως έχει διατελέσει στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας.

Έκτον, επίσης μέλος του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ είναι ο κ. Χρήστος Παληός. Με την επιφύλαξη για τυχόν λάθος ή απλή συνωνυμία, Χρήστος Παληός είναι επίσης μέλος της ΝΔ και έχει διατελέσει και υπεύθυνος Τομέα Υποδομών, Δικτύων και Ενέργειας στη ΝΟΔΕ Λάρισας.

Έβδομο, επίσης μέλος του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ είναι και ο κ. Άγγελος Νάνος. Πάλι με την επιφύλαξη συνωνυμίας, Άγγελος Νάνος υπάρχει και στέλεχος της ΝΔ από την Κέρκυρα που έχει διατελέσει και τομεάρχης στη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ.

Ετικέτες