Αρχική » Βράζει» η Μακεδονία κατά της κυβέρνησης: Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ εν χορώ εξυβρίζουν τον Κ.Μητσοτάκη (βίντεο)
Video Ελλάδα Πολιτική

Βράζει» η Μακεδονία κατά της κυβέρνησης: Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ εν χορώ εξυβρίζουν τον Κ.Μητσοτάκη (βίντεο)

Η κυβέρνηση έβαλε στο «στόχαστρο» την Βόρεια Ελλάδα και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον καλούν να παραιτηθεί

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα νέα μέτρα περιορισμού των πολιτών, μέτρα τα οποία θα αφορούν κυρίως τις λεγόμενες «κόκκινες» περιοχές, δηλαδή κυρίως την Βόρεια Ελλάδα. 

Μια Βόρεια Ελλάδα που «βράζει» με την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει, καθώς ήδη πολλές περιοχές της βρίσκονται αντιμέτωπες με απαγορεύσεις, χαρακτηριστικό παράδειγμα του κλίματος είναι τα όσα έγιναν στον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, εκεί που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τραγούδησαν νέα υβριστικά συνθήματα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα η Θύρα 4 επέστρεψε μετά από περίπου 2 χρόνια στην Τούμπα, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της Super League. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία για τα μέτρα διαχωρισμού στα γήπεδα και γι’ αυτό το λόγο η Θύρα 4 παρέμενε κλειστή, παρόλα αυτά επέστρεψαν και πλέον τραγουδούν τα συνθήματα τους μέσα στο γήπεδο. 

Ένα νέο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς με αυτό τον καλούν να παραιτηθεί. 

«Είμαστε όλοι φτιαγμένοι, θετικοί και εμβολιασμένοι. Γι’ αυτό και άντε γαμ@@, Μητσοτάκη άντε παραιτήσου», είναι το σύνθημα που τραγούδησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά.