Αρχική » “Βόμβα” από το Πολιτικό Βαρόμετρο Αυγούστου της Public Issue: 1 στους 2 Έλληνες λένε “Μητσοτάκη παραιτήσου” , 1 στους 3 ψηφοφόρους της ΝΔ τον θεωρούν ότι αυτός ευθύνεται!
Video Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

“Βόμβα” από το Πολιτικό Βαρόμετρο Αυγούστου της Public Issue: 1 στους 2 Έλληνες λένε “Μητσοτάκη παραιτήσου” , 1 στους 3 ψηφοφόρους της ΝΔ τον θεωρούν ότι αυτός ευθύνεται!

Την πλήρη επιβεβαίωση της εκτίμησης του The FaQ ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών ήταν η “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι” της ανοχής του κόσμου στις αυθαιρεσίες και τις αυταρχικές εκτροπές του καθεστώτος του Μαξίμου, φέρνει το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue για τον μήνα Αύγουστο!

Τρεις αναρτήσεις που έκανε η Public Issue στον λογαριασμό της στο Twitter, με στοιχεία από το τελευταίο Πολιτικό Βαρόμετρο για τον Αύγουστο, καταγράφουν με τον πλέον σαφή τρόπο την κατάρρευση της εικόνας του πρωθυπουργού μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής του Μαξίμου στις παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και χιλιάδων ακόμη πολιτών και την πλήρη πλέον ανατροπή του πολιτικού κλίματος στην χωρα!

O Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σαφώς την πολιτική ευθύνη στο ζήτημα των παρακολουθήσεων, συμφωνεί το 75% των ερωτηθέντων. Η άποψη αυτή υποστηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της αντιπολίτευσης, αλλά και από το ένα τρίτο και πλέον των ψηφοφόρων της ΝΔ (35%) που επίσης συμφωνεί.

PUBLIC ISSUE ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
Public Issue / Twitter

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις η παραίτησή του επιβάλλεται συμφωνεί επίσης η απόλυτη πλειοψηφία των ερωτηθέντων (54%).

PUBLIC ISSUE ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Public Issue / Twitter

Στην κοινωνία κυρίαρχα συναισθήματα σήμερα είναι η «Οργή/Αγανάκτηση» με 33% και η «Ανησυχία/Άγχος» με 25%.

PUBLIC ISSUE ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Public Issue / Twitter
“Βόμβα” από το Πολιτικό Βαρόμετρο Αυγούστου της Public Issue: 1 στους 2 Έλληνες λένε “Μητσοτάκη παραιτήσου” , 1 στους 3 ψηφοφόρους της ΝΔ τον θεωρούν ότι αυτός ευθύνεται! – thefaq.gr