Αρχική » Για θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα στο «Σισμανόγλειο» ο Αντώνης Σαμαράς
Ελλάδα Πολιτική

Για θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα στο «Σισμανόγλειο» ο Αντώνης Σαμαράς

Ο πρώην πρωθυπουργός θα πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο για τις επόμενες 3-4 ημέρες, προκειμένου να λαμβάνει τη συγκεκριμένη θεραπεία

Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όπου εισήχθη εκτάκτως, καθώς χθες διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στον πρώην πρωθυπουργό θα χορηγηθεί κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων, καθώς τόσο τα συμπτώματα, όσο και η εξέλιξη της νόσου φαίνεται να ανησυχούν τους γιατρούς, παρά το γεγονός ότι οι αρχικές ανακοινώσεις έκαναν λόγο για ήπια συμπτώματα.

Ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα υγείας, οπότε από τους γιατρούς θεωρείται ότι ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Αργά σήμερα το απόγευμα, ο πρώην πρωθυπουργός εξήλθε από το νοσοκομείο, όπου και θα επιστρέψει αύριο Σάββατο, πάλι για κάποιες ώρες, ώστε να του χορηγηθεί η απαραίτητη αγωγή.

Η συγκεκριμένη θεραπεία θα επαναληφθεί κατ’ ανάλογο τρόπο για τις επόμενες 3-4 ημέρες, οπότε και ο κ. Σαμαράς θα κάνει εισαγωγή στο «Σισμανόγλειο», θα λαμβάνει την απαραίτητη αγωγή και αφού θα παρακολουθείται στενά για μερικές ώρες από τους γιατρούς, κατόπιν θα παίρνει εξιτήριο. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο νοσοκομείο από τη Δευτέρα  10/1 θα εξυπηρετεί αποκλειστικά ασθενείς με Covid-19.

Ετικέτες