Αρχική » «Γρήγορα, κάνε ότι δεν τον είδες»!
Ελλάδα Πολιτική

«Γρήγορα, κάνε ότι δεν τον είδες»!

Μια εικόνα 1000 λέξεις;

Μία εικόνα 1000 λέξεις. Αυτή η τυχαία – προφανώς – φωτογραφία από την εκκλησία στα Χανιά, έχει προκαλέσει σεισμό στο διαδίκτυο. Είναι από τις στιγμές που ο φωτογραφικός φακός κάνει περίεργα παιχνίδια. Διότι δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκαναν ότι δεν είδαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

2CCF8ADE 0C00 4D34 A2EE 859BB7E48DE3

Πρώτον διότι, μία προσωπικότητα τέτοιας εμβέλειας, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Δεν μπορείς να του πεις δηλαδή μετά @αχ συγνώμη δεν σε είδα»!

Δεύτερον, διότι τόσο πρωθυπουργός όσο και η πρόεδρος γνωρίζονται πολύ καλά με τον κύριο Μαρινάκη, διατηρώντας μάλιστα εξαιρετικές σχέσεις. Είναι τόσο στενές σχέσεις που θα ήταν άδικο δημοσίως να κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν. Ειδικά η κυρία Σακελλαρόπουλου, βοηθά προσωπικά τον κύριο Μαρινάκη.

Δεν είναι λίγο πράγμα άλλωστε ολόκληρη πρόεδρος της Δημοκρατίας να αρθρογραφεί στην εφημερίδα σου και μάλιστα να διαφημίζει προσωπικά την εφημερίδα του κ. Μαρινάκη στέλνοντας επίσημο δελτίο τύπου από την προεδρία της Δημοκρατίας! Γεγονός που φυσικά δεν έχει προηγούμενο. Ούτε αυτό.

225DE681 1B6E 4F6E 9C26 B7340645D31F

Είναι άλλωστε νωπές ακόμα οι φωτογραφίες της Κατερίνας Σακελλαροπούλου που κρατούσε κερί με φόντο τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε εκκλησία στον Πειραιά. Σε μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή μάλιστα για τον επιχειρηματία, καθώς εισαγγελέας ζητούσε συμπληρωματική  ανάκριση για την πιθανή εμπλοκή του στην διακίνηση τόνων ηρωίνης.

Από την πλευρά του και ο επιχειρηματίας βοηθά ποικιλοτρόπως την πρόεδρο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα υπερασπιστικά άρθρα στις εφημερίδες του, που μετά την φυλάκιση Φουρθιώτη είναι οι τελευταίες που την στηρίζουν με τέτοια θερμή.

Για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν χρειάζεται να πούμε το οτιδήποτε.

Άρα η λεζάντα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μαζί με την φωτογραφία και ήθελε τον πρωθυπουργό και την πρόεδρο της Δημοκρατίας να ψιθυρίζουν «κάνε ότι δεν τον είδες», δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

https://www.newsbreak.gr/politiki/247940/grigora-kane-oti-den-ton-eides/