Αρχική » ΔΕΘ: Μαζικές διαδηλώσεις αλλά ο φόβος είναι οι… αντιεμβολιαστές!
Ελλάδα Πολιτική

ΔΕΘ: Μαζικές διαδηλώσεις αλλά ο φόβος είναι οι… αντιεμβολιαστές!

Καμιά φορά η γελοιότητα δεν έχει όρια: Ενόψει ΔΕΘ το υπουργείο  ΠΡΟ.ΠΟ διαρρέει ότι θα επιστρατεύσει 5.500 αστυνομικούς για να προστατέψουν την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης γιατί όπως λένε αυτή θα διαταραχθεί από «αρνητές» του εμβολίου!

Μάλιστα οι «αρνητές» χαρακτηρίζονται ως «πονοκέφαλος» γιατί  προετοιμάζουν υποτίθεται μεγάλες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, πέραν αυτών που θα πραγματοποιήσουν  τα συνδικάτα, οι εξωκοινοβουλευτική αριστερά, οι αναρχικοί κτλ.

Η αστυνομία όμως θα δημιουργήσει τείχος κατά των αντιεμβολιαστών και μόνο.

Με βάση τον νυν προγραμματισμό, 5.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ περιπολίες θα πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση».

Παράλληλα θα επιστρατευτούν ελικόπτερα, drones και παρατηρητές σε ταράτσες, (σ.σ. πάλι καλά που δεν θα έχουν και ελεύθερους σκοπευτές στις… ταράτσες) ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται αναρτήσεις στο διαδίκτυο και καλέσματα μέσω των social media, σαν το κάλεσμα μέσω διαδικτύου για μια διαδήλωση που είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών θεωρείται ως παράνομη  ενέργεια.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1014785_deth-mazikes-diadiloseis-alla-o-fovos-einai-oi-antiemvoliastes

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα