Αρχική » Δεν θα υπάρξει «αντισυγκέντρωση» του Κυριάκου στον Καραμανλή
Ελλάδα Πολιτική

Δεν θα υπάρξει «αντισυγκέντρωση» του Κυριάκου στον Καραμανλή


Αδυναμία δήλωσε το οργανωτικό
Φαίνεται ότι η αντίδραση του μεγάρου Μαξίμου στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή η οποία ήταν άκρως επικριτική για την πολιτική της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα μείνει μόνο στον «ηλεκτρονικό πόλεμο».

Όλες αυτές τις ημέρες γινόταν μία ενδελεχής διερεύνηση μίας ενδεχόμενης συγκέντρωσης με ομιλία του πρωθυπουργού, η οποία θα γινόταν ως απάντηση στην ομιλία Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής.

Το κριτήριο επιτυχίας θα ήταν φυσικά η ενθουσιώδης υποδοχή και οι εκδηλώσεις λατρείας οι οποίες θα έπρεπε να υπερβούν τις αντίστοιχες που έζησε ο πρώην πρωθυπουργός πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη της δικής του ομιλίας.

Η ομιλία θα έπρεπε να γίνει κι αυτή στο Μέγαρο Μουσικής, ώστε να μπορεί να υπάρξει ευθεία σύγκριση. Κάποιες ιδέες που έπεσαν για την επιλογή άλλου σημείου, θεωρήθηκαν εξαρχής ως «επιλογή ήττας» και απορρίφθηκαν.

Μετά από πολλές προσπάθειες, το οργανωτικό δήλωσε αδυναμία να διοργανώσει κάτι παρόμοιο. Η ομιλία του Κώστα Καραμανλή έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και θεωρήθηκε αδύνατο να επιτευχθεί τόσο η αντίστοιχη ποσοτική συγκέντρωση, όσο και οι ποιοτικές εκδηλώσεις του κοινού στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Οι κοινωνικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες, τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κύματος ακριβείας ειδικά στο ηλεκτρικό ρεύμα δεν έχουν ακόμα εφαρμοστεί, άρα το project δεν προχώρησε υπό τον φόβο μίας υποδεέστερης συγκέντρωσης, που θα ενδυνάμωνε ακόμα περισσότερο την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή.

Δεν θα υπάρξει «αντισυγκέντρωση» του Κυριάκου στον Καραμανλή (newsbreak.gr)