Αρχική » Δεν του έφταναν τα διαχρονικά προβλήματα με το Μαξίμου, τώρα ο μεγαλοπαράγων του φιλοκυβερνητικού τύπου και της ναυαρχίδας έχει να αντιμετωπίσει και το ανεπίσημο συγγενικό Μαξίμου!
Ελλάδα Πολιτική

Δεν του έφταναν τα διαχρονικά προβλήματα με το Μαξίμου, τώρα ο μεγαλοπαράγων του φιλοκυβερνητικού τύπου και της ναυαρχίδας έχει να αντιμετωπίσει και το ανεπίσημο συγγενικό Μαξίμου!

Είναι παραπάνω από προφανές πως ούτε η οικογένεια – σε όλο της το εύρος- τον πάει, ούτε εκείνος τους πάει – Τώρα τα έχουν βάλει μαζί του για την ήττα στην Αθήνα!

Δεν του έφταναν τα – διαχρονικά – προβλήματα με το Μαξίμου (όπου δεν τον χωνεύουν αλλά ούτε και εκείνος τους χωνεύει), τώρα ο γνωστός παράγοντας μεγαλοδημοσιογράφος του φιλοκυβερνητικού Τύπου και της ναυαρχίδας της παράταξης, έχει να αντιμετωπίσει και το ανεπίσημο συγγενικό Μαξίμου!

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από προφανές πως η μεγάλη πολιτική οικογένεια σε όλο της το εύρος, θείοι, αδέρφια, ανίψια και ξαδέρφια, δεν τον πάει, αλλά ούτε του πάει, δεν του ταιριάζει δηλαδή!

Γι αυτό και όλα τα χρόνια, όχι μόνο από το 2019 και μετά αλλά και από το παρελθόν, δεν κατάφερε να διασφαλίσει ένα modus vivendi !

Στην προκειμένη περίπτωση τώρα, ο μεγάλο- παράγων του φιλοκυβερνητικού Τύπου με τις ισχυρές υπερατλαντικές σχέσεις, εκτός από το μόνιμο «μένος» του στενού πυρήνα του Μαξίμου, βάλλεται και από την λοιπή (εκτός Μαξίμου) οικογένεια που τα έχει μαζί του προφανώς επηρεασμένη από το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα στην Αθήνα και την αναπάντεχη ήττα που δεν Ξεπερνιέται εύκολα, προσωπικά και πολιτικά…

https://radar.gr/article/den-tou-eftanan-ta-diachronika-provlimata-me-to-maximou-tora-o-megaloparagon-tou-filokyvernitikou-typou-kai-tis-navarchidas-echei-na-antimetopisei-kai-to-anepisimo-syngeniko-maximou

Ετικέτες