Αρχική » Δεύτερος νεκρός από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη…
Ελλάδα

Δεύτερος νεκρός από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη…

 Υπέκυψε χθες στα σοβαρά τραύματά του 55χρονος εγκαυματίας από την καταστροφική φωτιά του περασμένου Αυγούστου στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος νοσηλευόταν επί 38 ημέρες στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ.


Ο 55χρονος ήταν… μεταξύ των τριών ανδρών που είχαν τραυματιστεί στην περιοχή της Δροσοπηγής. Είχε σπεύσει μαζί με τους άλλους δύο για να διασώσουν τα ζώα του ενός, που βρίσκονταν στα βασιλικά κτήματα. Τα κατάφεραν, όμως δυστυχώς η πύρινη λαίλαπα τους έπιασε στον δρόμο, και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν. Οι τρεις άνδρες βρήκαν καταφύγιο στην ταράτσα μιας οικοδομής, στην οδό Χαράς, όμως η φωτιά πέρασε από το σημείο προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα και στους τρεις. Πυροσβέστες τους εντόπισαν και τους απεγκλώβισαν.


Η κατάσταση του άτυχου άνδρα το τελευταίο διάστημα έδειχνε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων γιατρών, δεν τα κατάφερε.


Ο ιδιοκτήτης των ζώων πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ πρόσφατα, ενώ ο δεύτερος άνδρας παραμένει νοσηλευόμενος μέχρι και σήμερα.
Τη ζωή του στη συγκεκριμένη φωτιά είχε χάσει και ένας 38χρονος, εθελοντής δασοπυροσβέστης, ύστερα από κτύπημα στο κεφάλι από πτώση στύλου της ΔΕΗ.

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα