Αρχική » Δημήτρης Μιχαλέλης: Άλλος ένας «άριστος» στην πλάτη των Ελλήνων
Ελλάδα Πολιτική

Δημήτρης Μιχαλέλης: Άλλος ένας «άριστος» στην πλάτη των Ελλήνων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναρωτιέσαι πια, που βρέθηκε τόση «αριστεία» στην Ελλάδα!

Μπορεί ο υπουργός υποδομών Κωστάκης Καραμανλής να μην έχει φτιάξει ούτε πεζοδρόμιο μέσα σε δύο και πλέον χρόνια, μπόρεσε όμως να βολέψει τον εξίσου «άριστο», Δημήτρη Μιχαλέλη. Προσλαμβάνοντας τον στο υπουργείο φυσικά.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης πριν «τρουπώσει» (όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας) στο υπουργείο, είχε αναλάβει το ενημερωτικό σκέλος του καναλιού Open. όπου παρά τα ατελείωτα κεφάλαια και τα υπερσύγχρονα μέσα που του δόθηκαν, «κατάφερε» να το πατώσει. Με αποτέλεσμα φυσικά να αποχωρήσει. Διότι έτσι γίνεται στον ιδιωτικό τομέα.

Σε αντίθεση φυσικά με το «επιτελικό κράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου κανείς «άριστος» τύπου Μιχαλέλη δεν χάνεται. Κύλισε λοιπόν ο ένας «άριστος» και βρήκε τον άλλο «άριστο» στο υπουργείο, όπου ζουν τον μύθο τους. Μακριά από τα άγχη και τις σκοτούρες του ιδιωτικού τομέα.

Ο υπουργός μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να παίρνει μαζί του τον κύριο Μιχαλέλη στα ταξίδια του. Να ξεφεύγει λίγο ο άνθρωπος από το γραφείο. Τι είναι άλλωστε τα χιλιάρικα, μπροστά στα εκατομμύρια του επιτελικού κράτους.