Αρχική » Δημοσκόπηση της Pulse: «Ντέρμπι» ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των ανεμβολίαστων……Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…Κατήφεια για τα οικονομικά
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Δημοσκόπηση της Pulse: «Ντέρμπι» ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των ανεμβολίαστων……Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…Κατήφεια για τα οικονομικά

Σε μια ακόμα δημοσκόπηση αποτυπώνεται η δυσαρέσκεια του κόσμου για την οικονομική κατάσταση και η αποδοκιμασία των εξαγγελιών του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Το 45% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ, αξιολόγησε αρνητικά τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός (38% τα είδε θετικά), ενώ στον δείκτη αισιοδοξίας για την οικονομία, στο 50% φτάνουν οι απαισιόδοξοι, έναντι 42% των αισιόδοξων.

nb dimoskopisi pulse skai1

Επίσης, όσοι απάντησαν ότι δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό είναι κυρίως ψηφοφόροι των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με τα αποτελέσματα να καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ότι οι ανεμβολίαστοι είναι υποστηρικτές της Κουμουνδούρου. Είναι και της Κουμουνδούρου και της Πειραιώς. Αλλά και του Περισσού.

nb dimoskopisi pulse skai2

Στην ερώτηση πότε θα κάνουν το εμβόλιο όσοι δεν έχουν κάνει την πρώτη δόση, ένα 53% απάντησε «ποτέ», ενώ ο κύριος λόγος γι’ αυτό είναι η ανησυχία για τις παρενέργειες. Ακολουθεί η αντίδραση στην πίεση των όσων επιβάλλονται.

nb dimoskopisi pulse skai3

Σε ότι αφορά την αξιολόγηση της παρουσίας στη ΔΕΘ, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν αρνητική κατά 48% (θετική κατά 40%), ενώ «μαύρισμα» έπεσε και στον Αλέξη Τσίπρα, με 50% αρνητική αξιολόγηση έναντι 30% της θετικής.

nb dimoskopisi pulse skai

newsbreak.gr

Ετικέτες