Αρχική » Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας από την υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη…Τι έγραψε η Daily Mail
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας από την υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη…Τι έγραψε η Daily Mail

Τι έγραψε η Daily Mail

Με εκτενές αφιέρωμα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, αναφέρεται στην υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλάμε για ένα άρθρο – λίβελο που προβάλλει πρώτα τις απόψεις που εξέφρασε ο δικηγόρος και θεωρούνται ως άρνηση του ολοκαυτώματος. Γεγονός που φυσικά προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, τη στιγμή που η Τουρκία προσπαθεί να προσεγγίσει εκ νέου το Ισραήλ, σπάζοντας τον άξονα Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ.

5499B1C7 D7D2 49C5 9835 A1462350D8FB

Ο τίτλος είναι κυριολεκτικά εμπρηστικός. Παρουσιάζει τον Πλεύρη ως τον πολιτικό που «υπερασπίστηκε την ιδέα» να ανοίξει ξανά το στρατόπεδο του ολοκαυτώματος, το Άουσβιτς!

Τέτοια άρθρα είναι καταστροφικά για τα εθνικά μας συμφέροντα και φυσικά προσβάλλουν ολόκληρο τον ελληνικό λαό ο οποίος υπήρξε το μεγαλύτερο θύμα της ναζιστικής θηριωδίες, μετά τους Eβραίους. Ενώ σχεδόν το σύνολο των Eλλήνων Eβραίων αντιμετώπισε πρωτοφανής διώξεις από την γερμανική κατοχική δύναμη Καθώς και τους Σκοπιανούς και Βούλγαρους συμμάχους τους, με δεκάδες χιλιάδες ψυχές να οδηγούνται στα στρατόπεδα του θανάτου.

Τεράστιο ατόπημα προσωπικά του πρωθυπουργού.