Αρχική » «Δικαστής ψαρεύει νεαρούς και παριστάνετε ότι δεν τρέχει τίποτα»! Χαμός στη βουλή…
Video Ελλάδα Πολιτική

«Δικαστής ψαρεύει νεαρούς και παριστάνετε ότι δεν τρέχει τίποτα»! Χαμός στη βουλή…

Απασφάλισε ο Βελόπουλος μιλώντας στην ολομέλεια για την δικαιοσύνη

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαμε σήμερα στη Βουλή κατά την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα του σκανδάλου που συγκλονίζει την δικαιοσύνη, επιτέθηκε κατά πολιτικών και ΜΜΕ, για την ιδιότυπη «ομερτά» που επιχειρούν να επιβάλλουν.

Ο Κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες υποθέσεις όπου η δικαιοσύνη λειτούργησε υπέρ της κυβέρνησης και όχι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Επιτέθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης για την ασυλία που δόθηκε σε τραπεζίτες οι οποίοι «κατέστρεψαν την Ελλάδα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άρχισε να κατονομάζει πρόσωπα της δικαιοσύνης τα οποία προωθήθηκαν με πολιτικές εντολές, ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά στην περίπτωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και στην «καρατόμηση» της Βασιλικής Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού «την ώρα που η νυν πρόεδρος, διορίζεται σε μη συνταγματικά κατοχυρωμένη, νέα ανεξάρτητη αρχή».

Δείτε το βίντεο:

https://www.newsbreak.gr/politiki/276989/dikastis-psareyei-nearoys-kai-paristanete-oti-den-trechei-tipota-chamos-sti-voyli/