Αρχική » Διώξεις διαφωνούντων: Ο Θ.Πλεύρης στέλνει στον εισαγγελέα τον Μ.Γιαννάκο γιατί αποκάλυψε τα ψέματα τους για τις ΜΕΘ!
Ελλάδα Πολιτική

Διώξεις διαφωνούντων: Ο Θ.Πλεύρης στέλνει στον εισαγγελέα τον Μ.Γιαννάκο γιατί αποκάλυψε τα ψέματα τους για τις ΜΕΘ!

Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ αποκάλυψε ότι κρατούν «καβάτζα» 47 ΜΕΘ για VIP ασθενείςN

Συνεχίζονται οι διώξεις των διαφωνούντων επιστημόνων, καθώς μετά τους γιατρούς που ερευνήθηκαν λόγω του σκεπτικισμού τους για τα εμβόλια Covid-19 και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, θα κληθεί από την Δικαιοσύνη. 

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, καταθέτει μήνυση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, για τα όσα κατήγγειλε σχετικά με κενές κλίνες ΜΕΘ οι οποίες κρατούνται για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο Θ.Πλεύρης είπε πως ο ίδιος έχει συντάξει την αναφορά αξιοποίνων πράξεων και δεν αναμένει την εισαγγελία να κινηθεί αλλά ο ίδιος κινεί την υπόθεση λέγοντας πως ο κ. Γιαννάκος θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία για κλίνες ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που παραμένουν κλειστές για VIP ασθενείς.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι από τις 647 κλίνες ΜΕΘ που διατίθενται για περιστατικά κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, οι 47 παραμένουν κενές, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 114 ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, αλλά και της Ματίνας Παγώνη, η οποία το πρωί της Πέμπτης τσακώθηκε on air με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1040146_o-thpleyris-katathetei-minysi-ston-mgiannako-giati-apokalypse