Αρχική » Δραματική πρόβλεψη: Στα 2,5 ευρώ η βενζίνη μέχρι το τέλος της εβδομάδας
Ελλάδα Οικονομία

Δραματική πρόβλεψη: Στα 2,5 ευρώ η βενζίνη μέχρι το τέλος της εβδομάδαςΕκρηκτικό είναι πλέον το ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων με την τιμή της βενζίνης να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ εντείνοντας την πίεση σε νοικοκυριά κι επιχειρήσεις και καθιστώντας πλέον επιτακτική ανάγκη την παρέμβαση του κράτους.

Οι οδηγοί παρακολουθούν με απόγνωση τις εξελίξεις, καθώς οι τιμές των καυσίμων δεν έχουν προηγούμενο. Η ακρίβεια δείχνει να μην έχει ταβάνι, και σύμφωνα με τις τελευταίες δυσοίωνες προβλέψεις έρχονται τα χειρότερα στη βενζίνη.

Στα 2,5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη!
Ενδεικτική της κατάστασης η πρόβλεψη του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργου Ασμάτογλου, που είπε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μέχρι την Παρασκευή δηλαδή, η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο.

Όπως είπε ο κ. Ασμάτογλου, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο. Εξήγησε, πάντως ότι, στην περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.