Αρχική » Δωρεά ΒΙΑΝΕΞ στο Λαϊκό Νοσοκομείο
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Δωρεά ΒΙΑΝΕΞ στο Λαϊκό Νοσοκομείο


Ο Όμιλος βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία
Μία ακόμα σημαντική κίνηση από τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας: Προχώρησε στη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό», τηρώντας τη δέσμευσή του να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και στους συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος προσέφερε δύο τροχήλατα μηχανήματα αναρροφήσεων για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γ.Ν. «Λαϊκό», δυναμικότητας 17 κλινών, για την κάλυψη των αυξημένων περιστατικών που διαχειρίζεται το νοσοκομείο.

Αναφερόμενος στη νέα δωρεά της ΒΙΑΝΕΞ, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας συνεχίζει να έχει αυξημένες ανάγκες και εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, που ακόμα πλήττει σημαντικά και την Ελλάδα.

«Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρινή διάθεση να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία, προσπαθούμε πάντα να καλύπτουμε ανάγκες με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των συνανθρώπων μας, που νοσούν και δίνουν τη δική τους μάχη» συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακόπουλος.

newsbreak.gr