Αρχική » Δύσκολες ώρες για Άδωνι και Πλεύρη…
Πολιτική

Δύσκολες ώρες για Άδωνι και Πλεύρη…

ο κύριος Μάξιμος

Βλέπουν πλέον την πλάτη ακόμα και των θερμών υποστηρικτών τους…

Δεν περνά την καλύτερή του φάση το δίδυμο Θάνου Πλεύρη – Αδωνη Γεωργιάδη. Οι «διόσκουροι» πέρασαν δύσκολες στιγμές το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Πρώτος ο Θάνος, ο οποίος δέχθηκε να δώσει ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη στο φιλικό -υποτίθεται- περιβάλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega, στη Νίκη Λυμπεράκη. Αλλά η δημοσιογράφος δεν του χαρίστηκε.

Τον ρώτησε ακόμη και για παλαιότερες δηλώσεις του κατά του εμβολίου. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Ο υπουργός απαντούσε εμφανώς τρακαρισμένος, με το σώμα του σε εμφανώς αμυντική στάση και τα πόδια του ατάκτως τοποθετημένα στο παρκέ. Ο αδαής τηλεθεατής, που θα άνοιγε την τηλεόραση χωρίς να ξέρει ποιος είναι, αν έβλεπε τη γλώσσα του σώματος ενός εκάστου θα νόμιζε ότι υπουργός ήταν η Λυμπεράκη, που είχε τον «αέρα», και δημοσιογράφος ο Πλεύρης.

Θέλει πολλή δουλειά ο κύριος Πλεύρης για να φτάσει τον Βασίλη Κικίλια…

Ο έτερος Καππαδόκης Αδωνις Γεωργιάδης έχασε την ψυχραιμία του, χθες, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές, όταν η βουλευτής της αντιπολίτευσης Δώρα Αυγέρη έκανε το λάθος να επισημάνει την πολιτική του μοναξιά εντός της αιθούσης. Πλην του εισηγητή της Ν.Δ. Στράτου Σιμόπουλου -ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει τη διαφωνία του με το αρχικό περιεχόμενό του-, ελάχιστοι βουλευτές της Ν.Δ. ήταν παρόντες για να υποστηρίξουν το νομοσχέδιο. Η επισήμανση και μόνο της βουλευτού έκανε τον υπουργό να τιναχθεί από την καρέκλα του και να της απαντήσει εν εξάλλω.