Αρχική » Δ.Γιαννακόπουλος: «Μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει – Τι θα έκανα αν ήμουν πρωθυπουργός» (βίντεο)
Ελλάδα Πολιτική

Δ.Γιαννακόπουλος: «Μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει – Τι θα έκανα αν ήμουν πρωθυπουργός» (βίντεο)

«Ελλάδα εκτός ΕΕ και ευρώ, Αρχαία ελληνικά στα σχολεία, βίζα για να μπεις στη χώρα και παραγωγική ανασυγκρότηση» προτείνει ο Δ.Γιαννακόπουλος

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του στο Instagram και έδωσε ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις. 

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός ο Δ.Γιαννακόπουλος απάντησε: «Εάν δεν είχα παιδιά θα το είχα κάνει ήδη». 

Ενώ σε άλλη ερώτηση ανέλυσε το τι θα έκανε εάν ήταν αυτός πρωθυπουργός. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ οι πρώτες του κινήσεις θα ήταν μια Ελλάδα «εκτός ευρώ» και «εκτός ΕΕ», να χρειάζεται «βίζα για να μπεις στη χώρα», «παραγωγική ανασυγκρότηση» και «Αρχαία ελληνικά στα σχολεία»

Σε ερώτηση «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Δ.Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθειά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει». 

Επίσης ερωτήθηκε για το εάν οι εταιρείες του θα κάνουν διακρίσεις σε εμβολιασμένους και μη και απάντησε ξεκάθαρα πως «καμία από τις εταιρείες μου δεν θα κάνει, και εάν χρειαστούν τεστ θα τα προσφέρουμε δωρεάν». 

Να υπενθυμίσουμε πως γι’ αυτές τις θέσεις του ο Δ.Γιαννακόπουλος δέχθηκε «φίμωση» από το Instagram.